Embracer start overname van Torchlight- en Star Trek Online-uitgever


Dat blijkt uit ene persbericht. Volmaakt World schenken onder andere Torchlight, Neverwinter, Strak Trek Online plus Champions Online uit. Zowel Remnants: From the Ashes wordt uitgegeven onderbrak ie handel.

Embracer Group betaalt 125 miljoen dollar voordat den overname. Beide bedrijven zijn ie ooit overheen den overeenkomst plus den overname moeten rond schrikkelmaand rond zijn. Ie is den bedoeling dat Volmaakt World onderdeel wordt van Gearbox Entertainment, dat zowel is overgenomen onderbrak Embracer.

Embracer Group is zowel bezig met trio andere overnames: Shiver Entertainment (ene ondersteunende studio dat hielp te den ontwikkeling van Scribblenauts Showdown plus Mortal Kombat 11) plus Digic (ene animatiestudio dat heeft meegewerkt aan den serie Love, Death and Robots) komen onder Saber Interactive te vallen. Ie Duitse videoplatform Spotfilm Networx komt onder Koch Media te vallen.

Embracer Group is ie moederbedrijf van THQ Nordic, Deep Silver, Koch Media plus Saber Interactive plus staat er beroemd wegens allerlei kleine totdat middelgrote studio’s overheen te nemen. Ie afgelopen klas heeft ie handel onder andere 3D Realms, Flying Wild Hog, The Gearbox Entertainment Company, Zen Studios, Slipgate Ironworks, CrazyLabs, Aspyr Media plus Ghost Ship Games opgekocht.


 • Officiële productfoto van een Ayaneo-handheld.

  Volgende handheld van Ayaneo inhouden ‘next-gen AMD-kernen’ 21 december 2021 17:12


 • Diablo 4

  Blizzard licht endgame Diablo 4 uit 21 december 2021 15:12


 • Gelekte foto van de Laminar RH1-standaardkoeler van Intel in gebruik.

  Gelekte kiek’s voordoen nieuwe Intel-koeler ter handeling 21 december 2021 15:12


 • Illustratie van een Intel Arc-processor uit de Alchemist-generatie (DG2).

  Intel: chiptekort toestaan totdat 2023 21 december 2021 15:12


 • Assassin’s Creed Origins krijgt mogelijk support voordat 60 frames vanaf tellen 21 december 2021 15:12Wel

Plaats een reactie

ajax-loader