Gelekte foto's tonen nieuwe Intel-koeler in actie


Den eerste, concrete beeldhouwwerken van den nieuwe koelers lekten vorige week uit. Kort daarvoor bleek Intel inwendig alreeds plannen te hebben voordat maar liefst trio nieuwe ‘stock’-koelers, maar den groeiende hoeveelheid beeldmateriaal online lijkt eerdere geruchten te knevelen. 

Vorige week worden den zogenaamde Laminar RM1-koeler van Intel ter ie wild gespot; nu blijkt ie den vroeger getoonde RH-1 te betreft — eentje hoger plus vermoedelijk zowel hoogwaardiger monster. Hardware-ingewijde @momomo_us lekte eerst eentje productfoto, waarna andere snoepgoed den koeler zowel ter aktie toonden (hierboven afgebeeld).

Intels nieuwe Laminar RH1 lijkt, ter tegenstelling totdat den met plastic vol RM1, uit voornamelijk aluminium te is. Onder den ventilator schijnt blauwe led-verlichting plus zowel ie Intel-logo middenin lijkt op te lichten via gewoonte. Vooralsnog blijkt er geen sprake te zijn van rgb-mogelijkheden.

Verdere specificaties overheen den nieuwe standaardkoeler zijn noch vertrouwd. Welnu zullen bevestigd zijn dat den RM1 zichzelf limiteert totdat cpu’s diegene onder 65 watt TDP opereren. Den zwaardere RH1 zullen via luxere Alder Lake-processoren ingesloten willen wordt, maar welke precies blijft wollig.

Den nieuwe desktopprocessoren (mét ingesloten standaardkoelers) ter den Alder Lake-generatie wordt rond 5 januari 2022 verwachten. Hoogstwaarschijnlijk doet Intel op 4 januari den nieuwe rits cpu’s uit den lappen, lopend den ingeplande CES 2022-presentatie.


 • Officiële productfoto van een Ayaneo-handheld.

  Volgende handheld van Ayaneo bevatten ‘next-gen AMD-kernen’ 21 december 2021 17:12


 • Reeds verdwijderd beeld van een mining-opstelling van een cryptoboer op Twitter.

  Trotse cryptoboer op Twitter wordt onmiddellijk ‘gedoxt’ 20 december 2021 08:12


 • AOC U28G2XU review: Den goedkoopste 4K 144Hz-monitor 19 december 2021 10:12


 • Illustratie van een Intel Arc-processor uit de Alchemist-generatie (DG2).

  Intel-driver blijkt zowel namen van Arc-gpu’s te verklappen 18 december 2021 16:12


 • Den MSI Kerstkoopgids 17 december 2021 16:12Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader