Loop Hero is nu gratis te claimen via Epic Games Store


Den gezegend indiegame vermag totdat 17:00 uur vandaag kosteloos geclaimd wordt via den Epic Games Store. Ie is ermee onderdeel van Epics viering van den feestdagen, waarbij ie nering dagelijks eentje spel kosteloos weggeeft.

Loop Hero laat toneelspelers uitzoeken tussen verschillende schoolklassen plus kaartendecks. Vervolgens gaat men op eentje random gegenereerd avontuur, waardoor geen speelsessie idem is. Toneelspelers tradities mythische kaartspel wegens vijanden, panden plus terreinen te plekken plus zo ie hoofdpersoon eentje unieke loop te toestaan geoefend. Toneelspelers kunnen eentje overlevingskamp uitbreiden tijdens elke speelsessie.

Loop Hero scoorde eentje 8 op Gamer.nl: “Loop Hero combineert genres, maar ie resultaat is bovenmatig inherent. Dit mysterieuze deckbuilder annex roguelite annex towerdefensegame is daarbij veel dieper dan-ie op ie eerste gezicht lijkt. Ie kost even watten moeite den spelmechanieken te leren weten, maar jou krijgt ginds eentje bovenmatig spelletje voordat terug waar jou met gemakkelijkheid verslingerd aan raakt.”


 • The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2

  ‘Zelda: Breath of the Wild 2 verschijnt ter november 2022’ 21 december 2021 08:12


 • minecraft-winter-wonderland

  Nvidia creëert Winter Wonderland-map ter Minecraft voordat goede mikpunt 21 december 2021 08:12


 • Cyberpunk 2077

  Modder voegt werkend metrosysteem toe aan Cyberpunk 2077 21 december 2021 08:12


 • Eigenaren pc-versie GTA: The Trilogy ontvangen kosteloos Rockstar-game 21 december 2021 08:12


 • Den ontwikkelaar overheen horrorgame Martha is Dead 20 december 2021 15:12Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader