PS5-games op een externe ssd: zo zet je ze erop


Ene ssd bijdoen op den PlayStation 5 is zo gepiept. Jou sluit den externe telefoonschijf aan via den meegeleverde kabel. Zet voorgerecht den PlayStation 5 aan plusteken zekering dan den usb-kabel van den ssd te eentje beschikbare poort. Ie systeem herkent ie externe herinneringsvermogen meteen. Ga vervolgens zoals Instellingen (rechts bovenin ie hoofdmenu) > Opslag > Uitgebreide USB-opslag plusteken dan zie jij den zo gekoppelde externe telefoonschijf meteen staan. Selecteer te dit venster den optie Games plusteken apps plusteken druk op den optie PS5-games verschuiven. 

PS5-games verschuiven van plusteken zoals eentje ssd

Nu verschijnt er eentje tabel met games te beeld diegene te verschuiven zijn. Selecteer den spel diegene van den inwonende zoals den externe ssd moeten gaan (geef diegene spel eentje vinkje mee). Druk vervolgens op den Verschuiven-knop rechts te beeld. Nu verschijnt er eentje pop-up te beeld. Ter diegene pop-up staat onder meer den melding dat PlayStation 5-games uitsluitend te spelen zijn vanaf den inwonende ssd. Wil jij eentje PS5-game spelen, dan moeten jij hem dus weer verschuiven, maar dit keer zoals ie inwonende herinneringsvermogen. Indien dat geen probleem is, druk jij op OK.

Ene reden wegens games op eentje externe ssd te plekken, is zodat jij zij kunt meenemen zoals jij vrienden. Zo paardenhoeven jullie noch te wachten totdat er intact watten GB’s zijn ingehaald plusteken hoornschoen jij eentje spel uitsluitend maar even te kopiëren zoals ie inwonende herinneringsvermogen van den PlayStation 5 van jij vriend(te).

Jou moeten den ssd dan welnu voorgerecht veilig ontkoppelen van jij inherent PS5. Dat handelen jij te hetzezelfde Uitgebreide USB-opslagmenu, zoals hierboven verwoord, via den optie Veilig wegdoen uit PS5. Druk op diegene schakelaar plusteken druk vervolgens op OK plusteken dan weet jij zeker dat er geen computerbestanden verwonden. Ie vermag namelijk zijn dat den PlayStation 5 nipt eentje update binnenhaalt of eentje update installeert. Indien den ssd dan opeens uit den PS5 verdwijnt, vermag dat voordat problemen zorgen.

Op ie uur dat den PS5-games zoals ie inwonende herinneringsvermogen van den console gebracht willen wordt, herhaal jij simpelweg den stappen zoals hierboven beschreven. Selecteer weer den optie PS5-games verschuiven, geef den spel diegene verplaatst moeten wordt eentje vinkje plusteken bevestig jij smaak. Ie is trouwens welnu mogelijk PlayStation 4-games be te spelen van externe harde schijven. PS4-games verschuiven gaat eveneens via ie spijskaart Uitgebreide USB-opslag plusteken dan den optie PS4-content verschuiven. Sommige games hebben dan iets kortere laadtijden, dus dat is intact klein.


 • Xbox Series X

  Xbox Series X-opslag uitbreiden: zo handelen jij dat goedkoop 14 december 2021 12:12


 • switch

  Joy-Con-controller van Nintendo Switch kapot? Zo fix jij stick drift 07 december 2021 09:12


 • Rood Playstation 4 Dualshock 4 controller

  PS4-controller wil noch verbinden? Zo los jij ie op 30 november 2021 10:11


 • "Geëxplodeerd" aanzicht van de Xbox Series S-console.

  Energie korten met consoles plusteken pc: zo handelen jij dat 23 november 2021 11:11


 • Airpods

  AirPods aan den PS4 samenkoppelen: zo handelen jij dat 16 november 2021 15:11Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader