Trotse cryptoboer op Twitter wordt direct 'gedoxt'


Den initiatief totdat ophef is, netwerken mits ie complete account, tijdelijk geheel verwijderd. Noch lang na ie verschijnen van Davidsons tweet slingerden anonieme Twitter-gebruikers den locatie van den cryptoboerderij den wereld te — ie zogenaamde doxen. Davidson, diegene zelf ene handje hielp om vragen overheen den hoeve te detail te beantwoorden, verdween noch veel straks volledig van Twitter. 

Normaliter slaat doxen op ie porties van thuisadressen plusteken andere persoonlijke kennisoverdracht. Of dit waarlijk ene dox betreft, is enigszins betwijfelbaar. Davidsons cryptoboerderij lijkt zichzelf te bevinden te ene overkoepelend datacenter, welke mits Amerikaans verhuurbedrijf middels ene publiek register te vinden is. Den tijdelijk populair gebleken tweets met den ‘gedoxte’ gegevens zijn vermoedelijk wegens diegene omstandigheden noch weggehaald van Twitter, waar ie porties van andermans privégegevens veelal wederrechtelijk is.

Origineel toonde Davidsons tweet videobeelden diegene mits tour van “slechts ene vierde” van zijn cryptoboerderij dienden. Ter nette rack-opstellingen waren honderden high-end videokaarten te zien, waaronder schijnbaar zowel veel Founder’s Editions van den RTX 3070 plusteken tal van AMD’s huiseigen RDNA2-kaarten. Den video vergaarde te korte tijdstip meer dan drieënhalf miljoen impressies.

Verwijderde tweet van een cryptoboer die zijn mining-hardware trots toont per videorondleiding.

Davidson gaf daarbij zelf alreeds aan dat veel van den kaartspel “rechtstreeks via Nvidia” plusteken andere vrouwen verkregen zullen zijn, tegen “veelbelovende verheerlijken” daarenboven. Voordat den volwassene menigte gamers diegene alreeds weids ene klas met prijsinflatie plusteken voorraadproblemen te hardware kampt, schoten diegene trotse claims te ie verkeerde strot.

Davidson zullen welnu intenties hebben gehad wegens den gaming-kaarten straks te te verruilen voordat Nvidia’s CMP 170HX, ene nieuwe videokaart diegene specifiek bedoeld is voordat cryptomining. Ter reactie op andere Twitter-gebruikers gaf den cryptoboer aan dat hij eerst gaming-kaarten prefereerde, wegens onder meer hun “kalmaan te ie doorverkopen”.

Den initiële ‘doxer’ worden op Twitter populair, ene enkele uitzondering daargelaten. Op ie sociale toneel zijn zaken mits cryptomining plusteken NFT’s alreeds langer ene omstreden kwestie. Grootpraat overheen digitale valuta wordt, zeker den laatste twee maanden, vaker aangevochten met memes plusteken publieke kleineringen. 


 • AOC U28G2XU review: Den goedkoopste 4K 144Hz-monitor 19 december 2021 10:12


 • Illustratie van een Intel Arc-processor uit de Alchemist-generatie (DG2).

  Intel-driver blijkt zowel namen van Arc-gpu’s te verklappen 18 december 2021 16:12


 • Den MSI Kerstkoopgids 17 december 2021 16:12


 • Visualisering van de Resizable BAR-technologie, die het mogelijk maakt om het videogeheugen van een gpu direct toegankelijk te maken voor de cpu, waarmee speldata sneller ingeladen kan worden.

  ‘RTX 3050 wordt met 4GB of 8GB herinneringsvermogen geleverd’ 17 december 2021 14:12


 • Illustratie van een Alder Lake-S-processor van Intel.

  Intel-driver noemt DG3-gpu’s plusteken nieuwe cpu’s te vroegtijdig 16 december 2021 14:12Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader