Nieuwe artwork van omgeving in Starfield getoond


Ie onderneming plaatste den artwork op Twitter. Ter den tekening is eentje dichtbegroeide oerwoud te zijn met erin watten lijkt op eentje ruimtevaarder diegene rondloopt. Den artwork is hieronder te zien.

Vooralsnog heeft Bethesda op één teaser vervaardigd met den in-game engine na enig maar artwork van Starfield uitgebracht. Zowel brengt ie onderneming zo nu plus dan developer diaries van den spel uit. Ter den zomer van 2022 gaat ie onderneming zover beroemd uitgebreidere beeldhouwwerken van ie spel voordoen.

Ter Starfield sluiten toneelspelers zichzelf aan erop den Constellation, eentje organisatie diegene den ruimte verkent op den ‘laatste trektocht van den mensheid’, honderden jaren ter den toekomst. Den spel verschijnt op 11 november 2022 voordat Xbox Series X plus S plus pc. Den spel verschijnt op lancering zowel op Spel Pass.

Starfield


 • Dark Horse

  Embracer Group koopt comicuitgever Dark Horse Media 22 december 2021 15:12


 • PlayStation Store

  Uitverkoop op PlayStation Store is begonnen 22 december 2021 15:12


 • Warzone Festive Fervor

  Den Krampus zijn nu makkelijker te uitroeien ter Call of Duty: Warzone 22 december 2021 15:12


 • Productfoto van een PCIe 4.0-ssd van Adata.

  Adata toont PCIe 5.0-ssd’s; bandbreedte totdat 14 GB/s 22 december 2021 14:12


 • HP maakt meters ter den mainstream met ie Victus-merk 22 december 2021 14:12

Wel

Plaats een reactie

ajax-loader