Game Pass-toevoegingen in 2021 zijn samen 5575 euro waard


Dat heeft The Loadout uitgerekend ingevolge den waarde van den games diegene dit schooljaar op Spel Pass voordat console plus pc zijn situeren onder mekaar op te tellen. Den roemen van den games zijn gebaseerd op hun roemen op den Microsoft Store. 

Maart wasgoed daarbij den uiterst waardevolle maand watten Spel Pass-toevoegingen betreft: waarna werden er enkele tientallen Bethesda-games op den service situeren nadat den overeenkomst tussen Microsoft plus Bethesda rond wasgoed.

Xbox Spel Pass verstrekken abonnees toegang totdat meer dan honderdtal games op Xbox-consoles, pc of mobiel via den cloud. Den games wordt regelmatig ververst plus alle first-party spellen van Microsoft verschijnen meteen op lancering op den service. Men betaalt 12,99 euro vanaf maand voordat ene seizoenkaart.


 • Cyberpunk 2077

  Den uitgelezene pc-deals van den week 23 december 2021 09:12


 • Neo the world ends with you

  Den uitgelezene Nintendo Switch-deals van den week 23 december 2021 09:12


 • Gears 5

  Den uitgelezene Xbox-deals van den week 23 december 2021 09:12


 • The Last of Us Part II

  Den uitgelezene PlayStation-deals van den week 23 december 2021 09:12


 • Mutant Year Zero: Road to Eden

  Mutant Year Zero is nu kosteloos via Epic Games Store verkrijgbaar 23 december 2021 08:12Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader