Guillermo del Toro werkt niet aan een Silent Hill-game


Del Toro, vertrouwd van films indien Pan’s Labyrinth plusteken The Shape of Water, werkte voorheen samen met Hideo Kojima aan Silent Hills. Diegene spel worden – na den release van den demo genaamd P.T. – echter geannuleerd om verspiller Konami.

Waarna Del Toro kort ter eentje videobericht verscheen tijdens The Spel Awards voordien dit maand, begonnen ventilatoren te speculeren dat hij weliswaar bezig wasgoed met eentje Silent Hill-game. Te dit video meldde hij dat hij den kunst direction van den Silent Hill-franchise smaakvol vond. “Ik opeenhoping dat wij uiteindelijk eentje verrassend sector krijgen.”

Te den Happy Sad Confused-podcast meldt hij dat dit geen hint wasgoed zoals eentje nieuwe Silent Hill. “Nee, helemaal noch. Ik wilde Konami plagen, want ik snap (den nietigverklaring) noch. Ie wasgoed zo volmaakt – watten wij gingen uitrichten zullen zo reuze fascinerend wordt.”

Del Toro’s uitwendig is uiteindelijk welnu voordat ie uiterst recente project van Hideo Kojima, Death Stranding, tweedehands. Del Toro denkt noch dat hij uiteindelijk nog gaat trachten aan eentje spel te werken, vermits hij observeert dat hij geen geluk heeft indien ie daarheen op aankomt. Voorheen werkte hij nu met Saints Row-ontwikkelaar Volition aan eentje horrorgame, genaamd Insane, diegene ter 2012 worden geannuleerd.


 • Xbox Games with Gold

  Update: Xbox Live Games with Gold van januari zijn vertrouwd 23 december 2021 17:12


 • Den liefste Ubisoft-games hebben nu hoge kortingen 23 december 2021 15:12


 • Fortnite

  Strak Wars-personage Boba Fett komt zoals Fortnite 23 december 2021 15:12


 • Productfoto van een nog aan te kondigen Samsung Neo QLED-beeldscherm (2022).

  Samsung verzekert HDR10+ voordat gamingmonitoren ter 2022 23 december 2021 14:12


 • Call of Duty Warzone

  48.000 cheaters verbannen van Call of Duty: Warzone plusteken Vanguard 23 december 2021 14:12Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader