Mutant Year Zero is nu gratis via Epic Games Store verkrijgbaar


Den spel vermag totdat 17:00 uur vandaag kosteloos wordt geclaimd via den Epic Games Store. Ie is ermee onderdeel van Epics viering van den feestdagen, waarbij ie winkelbedrijf dagelijks ene spel kosteloos weggeeft.

Eerdere games diegene den afgelopen dagen kosteloos via Epic Games Store werden weggegeven, zijn Shenmue 3, The Vanishing of Ethan Carter, Neon Abyss, Remnant: From the Ashes plus Loop Hero.

Mutant Year Zero speelt zichzelf overheen te ene post-humane apocalyptische wereld plus is gebaseerd op bestaande tabletop-games indien Mutant Chronicles plus ie gelijknamige Mutant: Year Zero. Ter ie spel is den wereld verwoest voort ene nucleaire uitval plus is den mensheid weggevaagd. Vanuit ie spil van den wezen plus dieren herrijzen mutanten. Dux, den eend met ene kruisboog, Bormin ie boze zwijn plus Selma, den vrouw van steen. Elke mutant heeft ene speciale vaardigheid.

Gamer.nl gaf ene 8 aan den spel: “Mutant Year Zero: Road to Eden is zelfs op den laagste moeilijkheidsgraad pittig, maar laat dat jouw noch wegdrijven. Wegens den briljante combinatie van stealth plus turn-based tactiek word jouw onveranderlijk uitgedaagd nieuwe tactieken te overpeinzen wegens missies succesvol te volbrengen. Onwennige menukaart’s, technische onvolkomenheden plus ene clichématig vertelsel brengen irritaties met zichzelf mee, maar verrichten voorts weinig overheen aan ene solide turn-based tactische rpg.”

Mutant Year zero


 • Xbox Game Pass

  Huidige spellen op Xbox Spel Pass samen vrijwel 5575 euro waard 23 december 2021 08:12


 • Geld

  Spel-industrie draait recordjaar qua omzet 23 december 2021 08:12


 • Foto van de eerste LG DualUp-monitor in gebruik bij het bewerken van video's.

  LG onthult DualUp-monitor op 16:18-verhouding 23 december 2021 08:12


 • Dying Light 2 art

  Den user interface van Dying Light 2: Stay Human 23 december 2021 08:12


 • switch oled

  Nintendo waarschuwt voordat toeloop online met Kerstmis 23 december 2021 08:12Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader