'Star Wars Eclipse kampt met productieproblemen'


Volgens Henderson pitchte ontwikkelaar Quantic Dream ter 2013 eentje mmorpg genaamd Project Karma, diegene zichzelf ter den ruimte zullen weergeven. Sony zoude den pitch echter hebben geweigerd, waarna den adventuregame Detroid: Become worden ontwikkeld. Porties van Project Karma zullen echter wordt toegepast op Strak Wars Eclipse, zoals eentje wezen dat zichtbaar is ter den onthullingstrailer van den spel. 

Nu zullen Quantic Dream echter kampen met productieproblemen wegens den engine van den spel, diegene gebouwd is voordat kleine omgevingen plus eentje beperkt tal personages. Zowel zullen den studio moeite hebben met den multiplayermodus van Eclipse, diegene nog noch officieel is aangekondigd.

Voorts zullen den studio moeite hebben met ie vinden van nieuwe medewerkers, na aantijgingen van seksuele vreesaanjaging plus wangedrag tijdens den vervaardiging van Detroit: Become Human plus eerdere titels.

Totdat slot zullen Quantic Dream zowel werken aan eentje mobiele spel genaamd Spellcaster plus eentje ‘Middeleeuwse fantasygame’ genaamd Project Dreamland. 

Strak Wars Eclipse is ontwikkeling voordat consoles plus pc. Verwachten wordt dat den spel stap overheen eentje twee klas verschijnt.


 • Tesla

  Tesla blokkeert straks ie spelen van games ter rijdende wagen’s 24 december 2021 15:12


 • pokemon

  Pokémon Brilliant Diamond plus Shining Pearl-soundtrack uitgebracht 24 december 2021 15:12


 • Ready or not

  SWAT-game verliest verspiller na vermeend schoollevel 24 december 2021 15:12


 • bonuslevel

  Kerstspecial: Ie klas van Nintendo plus onze GOTY’s – Bonuslevel 24 december 2021 12:12


 • The Gunk

  The Gunk is geen troep, maar zowel noch huwelijksinzegening slim 24 december 2021 11:12Wel

Plaats een reactie

ajax-loader