The Gunk is geen troep, maar ook niet echt briljant


Ie is eentje vreemd gegeven dat wij met ie eindproduct precies krijgen waar den trailer onzerzijds zo geestdriftig voordat maakte, maar dat wij weliswaar noch huwelijk tevreden zijn. Begrijp onzerzijds noch verkeerd: ie stofzuigen van reeds diegene smurrie geven best eentje ontspannen sentiment, maar wij hadden gehoopt dat The Gunk meer wegens ie lijf zullen hebben.

The Gunk

Verkenningstocht

Jij bestuurt Rani, diegene samen met haar partner Becks plus hun weinig spraakzame robot neerdalen op eentje onontdekte planeet. Zij zijn nagenoeg blut plus zoeken zoals iets waardevols dat zij kunnen verkopen, of op zijn minst kunnen uitwisselen voordat motorbrandstof. Met eentje nagenoeg lege waterreservoir kom jij noch zo verafgelegen te ie universum.

Op haar zoektocht stuit Rani op den titulaire Gunk, eentje soort parasitair gelei dat ie leven op den planeet opslurpt. Zodra Rani den smurrie heeft opgeruimd met haar stofzuigende want, omdraaien den planten te één keer terug te ie streek te eentje explosie van kleur.

Ie ziet er prachtig uit wegens reeds dat groenkleurig tevoorschijn te toveren plus dat maakt The Gunk eentje wellust voordat ie oog. Ie verkennen van den planeet is toch eentje van den sterkste punten van den spel, reeds blijft ie iedereen welnu hevig lineair.

The Gunk

The Gunk

The Gunk

Gun(k)-factor

Eentje ander record is ie constante geklets tussen den personages. Becks blijft veeleer onder ie schip terwijl Rani op ontdekkingsreis gaat, maar zij blijven via den radio welnu te voeling met mekaar. Den dialogen zijn uitstekend schrijven, waardoor den relatie tussen den twee intact huwelijk aanvoelt. Den avonturiers weten mekaar reeds jaren plus dat ontvang jij zowel verhelderend mee.

Ie is daarom reserve vreemd dat ie vertelsel eentje plotselinge ruzie tussen den twee introduceert. Zonder veel te spoilen, is ie eentje uniek diegene totaal uit den lucht komt vallen plus noch hevig uiteraard lijkt. Mits zij even vijf minuten met mekaar zullen praten, zullen zij er samen uit kunnen komen. Ie voelt indien eentje geforceerde zet van den ontwikkelaars wegens iets van strakheid te ie vertelsel te voorstellen.

Ie verkennen van den planeet is eentje van den sterkste punten van den spel, reeds blijft ie iedereen welnu hevig lineair.

Zowel vreemd is dat The Gunk den relatie tussen Rani plus Becks noch expliciet wil duiden. Ie voelt te alles indien eentje romantische relatie. Becks is verhelderend emotioneel indien Rani onheilsdreiging loopt, zij vermelden mekaar ‘partner’ plus ie liefste dat kip uiteindelijk is overvallen, maar huwelijk ‘liefde’ wil The Gunk ie noch vermelden. Ie lijkt nep den ontwikkelaars welnu eentje lesbische relatie wilden maken, maar dat noch indien zulk durfden te benoemen.

The Gunk

Toch laat den surplus van ie vertelsel zowel watten steken vallen. Mits jij eentje spel maakt waarin jij vooral rondloopt plus geklets aanhoort, moeten ie vertelsel jij welnu identiek pakken. Helaas schiet The Gunk noch huwelijk op te den eerste tweede van zijn weliswaar reeds korte speeltijd van viertal uur. Mits ie vertelsel dan eenmalig wasgoed op vaart komt, is ie werkelijk watten te laat plus verloopt ie zowel redelijk voorspelbaar.

Hersenloos

Daarheen zullen The Gunk ie welnu van willen hebben, want den combat plus puzzels hebben werkelijk weinig wegens ie lijf. Over plus toe vecht jij tegen kleine Gunk-monsters diegene jij opzuigt plus weer wegschiet. Somwijlen komt er eentje groter wezen voorbij, maar huwelijk tactisch of moeilijk wordt ie nooit. Den zwakke plekken zijn zeer herkenbaar plus ie is vrijwel onmiddellijk verhelderend watten den bedoeling is.

Zowel den puzzels vragen noch reeds teveel van jij brein. Zij komen werkelijk noch veel voorts dan ‘trek den hendel overheen’ of ‘zoek eentje tool wegens voorts te gaan’.

The Gunk

The Gunk

The Gunk

Ie verkennen van den prachtige wereld is heerlijk plus ie is eentje genot wegens zoals den gesprekken tussen den hoofdpersonen te luisteren, maar uiteindelijk heeft The Gunk te weinig wegens ie lijf wegens huwelijk totdat volwassene hoogtes te stijgen. Uitgezonderd jij huwelijk héél hevig van stofzuigen houdt.

The Gunk is verkrijgbaar op pc, Xbox Series X plus S plus Xbox One. Zowel staat den spel op Spel Pass.


  • AOC U28G2XU review: Den goedkoopste 4K 144Hz-monitor 19 december 2021 10:12


  • Chorus

    Chorus heeft space combat wegens overheen te zingen 16 december 2021 11:12


  • The Forgotten City is eentje stad wegens nooit te vergeten 15 december 2021 12:12


  • Solar Ash

    Solar Ash is prachtig, maar zowel frustrerend 13 december 2021 09:12


  • Den Cinebar Ultima Surround 4.0-set is eentje mix tussen hi-fi plus soundbar 12 december 2021 10:12Wel

Plaats een reactie

ajax-loader