Vampyr nu gratis verkrijgbaar via Epic Games Store


Ie spel is totdat 17:00 uur Nederlandse tijdstip kosteloos te claimen. Daarna wordt weer ene ander spel kosteloos aangeboden. Dit is onderdeel van den ’15 Days of Free Games’-promotie diegene op dit ogenblik op den Epic Games Store loopt.

Vampyr kwam te 2018 uit. Den spel speelt zichzelf ge te Londen kort na den Eerste Wereldoorlog. Hoofdpersoon Jonathan Reid is ene dokter diegene terugkomt van ene trektocht plus op mysterieuze wijze ene vampier is werd. Hij begrijpt zelf noch watten er aan den hand is plus worstelt met ie waarheid dat hij met regelmaat iemand moeten vermoorden. Te Vampyr kiest den speler zelf wie hij opoffert. Elk personage heeft ene inherent letter plus toneel. Wanneer Jonathan iemand afmaakt, wordt voorts den laatste overwegingen van ie slachtoffer getoond.

Eerdere games diegene den afgelopen dagen kosteloos via Epic Games Store werden weggegeven, zijn Shenmue 3, The Vanishing of Ethan Carter, Neon Abyss, Remnant: From the Ashes, Loop Hero plus Mutant Year Zero.


 • Tesla

  Tesla blokkeert weldra ie spelen van games te rijdende automaat’s 24 december 2021 15:12


 • pokemon

  Pokémon Brilliant Diamond plus Shining Pearl-soundtrack uitgebracht 24 december 2021 15:12


 • Ready or not

  SWAT-game verliest verspiller na vermeend schoollevel 24 december 2021 15:12


 • Star Wars Eclipse

  ‘Strak Wars Eclipse kampt met productieproblemen’ 24 december 2021 14:12


 • bonuslevel

  Kerstspecial: Ie klas van Nintendo plus onze GOTY’s – Bonuslevel 24 december 2021 12:12



Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader