Hoogtepunten: Breath of The Wild 2 & Assassin's Creed-concerten


‘Eerste seizoen Battlefield 2042 begint ter maart’

Eentje dataminer claimt te hebben afgedankt dat ie eerste seizoen van Battlefield 2042 ter maart 2022 begint.

Den overheen ie generaal betrouwbare dataminer Temporyal heeft twaalf weken aan uitdagingen voordat ie pre-seizoen van Battlefield 2042 gevonden. Daar diegene sinds den lancering van den spel vacant zijn, zullen ie dus uiteraard zijn dat ie eerste seizoen ter maart van start gaat.

Lees voorts

Battlefield 2042

Modder voegt werkend metrosysteem toe aan Cyberpunk 2077

Den modder keanuWheeze heeft eentje werkend metrosysteem aan Cyberpunk 2077 toegevoegd.

Met dit mod kunnen toneelspelers eentje bovengrondse ondergrondse usances wegens snel zoals verschillende locaties ter den spel te zwerven. Daarbij schenkkan men tijdens ie ritje zoals zonder loeren wegens zo Night City te aanstaren.

Lees voorts

Cyberpunk 2077

Vijf nieuwe screenshots van Horizon Forbidden Westelijk voorbinden begingebied

Er zijn vijf nieuwe screenshots uitgebracht van Horizon Forbidden Westelijk diegene ie begingebied van den spel voorbinden.

Den screenshots zijn uitgebracht vanwege Spel Informer, diegene eentje exclusieve feature rondom ie spel hebben ter hun nieuwste nummer. Den screenshots voorbinden eentje landstreek genaamd den Daunt, dat aan ie oosten van Sundom ligt. Ter dit landstreek leren toneelspelers vooral den nieuwe gameplay van ie spel weten voordat zij met hoofdrolspeler Aloy zoals ie ‘Forbidden Westelijk’ voorttrekken.

Lees voorts

Horizon Forbidden West

Embracer Group koopt comicuitgever Dark Horse Media

Embracer Group heeft Dark Horse Media, eentje omvangrijke uitgeverij van comics, opgekocht.

Embracer Group krijgt ermee den meer dan driehonderd IP’s van ie onderneming ter handen. Dark Horse is eentje van den grootste Amerikaanse comicuitgevers plusteken is eigenaar van merken indien The Mask, Time Cop plusteken Ghost. Zowel schenken ie comics gebaseerd op Strak Wars, Stranger Things plusteken The Witcher uit. Onder den film- plusteken tv-productietak heeft ie series plusteken films indien Hellboy plusteken The Umbrella Academy uitgebracht.

Lees voorts

Dark Horse

Assassin’s Creed-concerten met orkestmuziek aangekondigd

Ter 2022 plusteken 2023 wordt er live concerten rondom Assassin’s Creed weggegeven.

Ie muziekstuk combineert live opzoeken geproduceerd vanwege eentje orkest met HD-videobeelden plusteken allerlei licht- plusteken geluidseffecten. Dit moeten resulteren ter ‘Assassin’s Creed Symphonic Adventure’.

Lees voorts

Assassins Creed Valhalla

Assassin’s Creed Origins krijgt mogelijk sponsoring voordat 60 frames vanaf tel

Dat meldt ie officiële Twitter-kanaal ter ere van Assassin’s Creed Day. Vermoedelijk gaat ie wegens eentje update voordat den PlayStation 5- plusteken Xbox Series X- plusteken S-versie van den spel. Ie uiterst recente eindje, Assassin’s Creed Valhalla, beschikt zowel overheen eentje prestatiemodus diegene zestig frames vanaf tel beoogt.

Assassin’s Creed Origins verscheen ter 2017 voordat Playstation 4, Xbox One plusteken pc plusteken speelt zichzelf uit ter Egypte. Ie betrof den eerste ‘actie-rpg’ ter den reeks plusteken ontving twee uitbreidingen: The Hidden Ones plusteken The Curse of the Pharaohs.

Lees voorts

Nieuwe trailer van Uncharted-film uitgebracht

Den trailer, diegene hieronder te zien is, toestaan meer dan twee minuten plusteken volgt den eerste trailer diegene ter oktober uitkwam op.

Den Uncharted-film verschijnt op 18 sprokkelmaand 2022 ter den cinema. Den filmrolletje draait wegens den schat van Ferdinand Magellaan, eentje Portugese wereldreiziger. Den filmrolletje wordt geproduceerd vanwege Colombia Pictures, ter samenwerkingsverband met Sony Pictures Entertainment, PlayStation Productions plusteken game-ontwikkelaar Naughty Dog. 

Lees voorts

uncharted

‘Zelda: Breath of the Wild 2 verschijnt ter november 2022’

Volgens eentje IGN-journalist zullen ie voortzetting op The Legend of Zelda: Breath of the Wild welnu ooit ter of rond november 2022 uit kunnen komen.

Dat meldt Peer Schneider, den medeoprichter van IGN, ter eentje recente cessie van den IGN-podcast. Erin wordt gepraat overheen ie schaarste aan openwereldgames op den Nintendo Switch, waarna Schneider claimt: “Dat verandert komende november waarschijnlijk wanneer wij Breath of the Wild 2 spelen.”

Lees voorts

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2

Tesla blokkeert weldra ie spelen van games ter rijdende automaat’s

Ie is indien reiziger weldra noch meer mogelijk wegens games te spelen ter eentje Tesla terwijl den automaat rijdt. Dat kondigt ie onderneming aan.

Den wijziging wordt doorgevoerd na eentje research van den Amerikaanse National Traffic Safety Administration, dat concludeert dat ie risico op eentje ongeluk vanwege verzetje te vitaal is. Ermee moeten den zogenaamde Passenger Play-optie wordt verwijderd middels eentje update.

Lees voorts

Tesla

Nieuwe artwork van omlijning ter Starfield getoond

Ie onderneming plaatste den artwork op Twitter. Ter den tekening is eentje dichtbegroeide oerwoud te zijn met erin watten lijkt op eentje ruimtevaarder diegene rondloopt. Den artwork is hieronder te zien.

Vooralsnog heeft Bethesda op één teaser geproduceerd met den in-game engine na schattig maar artwork van Starfield uitgebracht. Zowel brengt ie onderneming zo nu plusteken dan developer diaries van den spel uit. Ter den zomer van 2022 gaat ie onderneming zover beroemd uitgebreidere plaatjes van ie spel voorbinden.

Lees voorts

Starfield

Gran Turismo 7 bevatten meer dan negentig circuit-layouts

Er zijn meer details overheen den inhoud van Gran Turismo 7 zoals zonder gekomen. Zo bevatten ie spel meer dan negentig circuit-layouts wegens overheen te racen.

Dat blijkt uit eentje flyer van den spel diegene ter Japanse winkels is uitgedeeld. Ie gaat ter ieder geval wegens “meer dan negentig layouts”. Kennis circuits indien Le Mans plusteken Nürburgring wordt verwoord, voorts ie fictionele Trail Mountain.

Lees voorts

Gran Turismo 7


  • Hoogtepunten: Forza Horizon 5, Battlefield 2042, Travis Scott 13 november 2021 09:11


  • Hoogtepunten: Red Dead-geruchten, gestolen videokaarten, Elden Stadionring 06 november 2021 09:11


  • Splinter Cell

    Hoogtepunten: ‘Nieuwe Splinter Cell ter ontwikkeling onder Ubisoft’ 23 oktober 2021 09:10


  • Hoogtepunten: ‘Opvolger van den Switch komt staart 2022 of start 2023 uit’ 16 oktober 2021 09:10


  • Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

    Hoogtepunten: Remasters van GTA-trilogie aangekondigd 09 oktober 2021 09:10



Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader