Skylords Reborn viert succesvolle 'doorstart' BattleForge met grote patch


BattleForge wasgoed eentje rts-game van EA Phenomic uit 2009, diegene ter 2013 den servers vaart. Te 2019 blikten wij ofschoon ooit terug op den spel ter onze Reload. Skylords Reborn is den onofficiële doorstart van BattleForge.

Ter viering van ie eenjarig jubileum is er eentje speciale Anniversary Patch voordat den spel uitgebracht. Erin wordt gloednieuwe kaartspel toegevoegd, evenzo nieuwe functies, speelmodi plus balansaanpassingen.

Ene veel ventilatoren werkte jaren aan ie terugbrengen van den spel. Ie team bestaat uit vrijwilligers plus den servers wordt betaald vanuit giften. Ie project is noch officieel goedgekeurd of gesponsord om EA Games, den originele makers van Battleforge.

BattleForge betrof eentje always online-game, diegene volledig offline ging nadat EA Phenomic haar deuren vaart. Ie team achter Skylords Reborn poogt daarom wegens ‘oude plus nieuwe ventilatoren’ kennis te permitteren maken met strategie-kaartgame.

Ongeacht ie terugbrengen van den originele spel is den balans gewendraken, zijn er nieuwe functies toegevoegd plus is den in-game staathuishoudkunde volledig op den trap genomen. Skylords Reborn is volledig free-to-play zonder microtransacties. 

Skylords Reborn is kosteloos vacant voordat pc.


 • Halo Infinite

  Halo Infinite is eentje unieke prestatie 25 december 2021 10:12


 • Sonic Colors

  Lego-set gebaseerd op Sonic the Hedgehog online gelekt 25 december 2021 10:12


 • Pathfinder: Kingmaker is nu kosteloos verkrijgbaar via Epic Games Store 25 december 2021 10:12


 • Relayer

  Mechagame Relayer verschijnt op 24 maart 25 december 2021 10:12


 • Myth of Empires-studio wil spel terug op Steam krijgen via rechtszaak 25 december 2021 10:12Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader