Crytek bedreigt Nederlandse modder met juridische stappen


Bouma, diegene eentje inherent Patreon-pagina heeft, maakt mods waarmee custom fotomodi aan pc-games kunnen wordt toegevoegd. Ermee kunnen toneelspelers den camera van den spel tradities wegens screenshots te maken. Zowel kunnen gebruikers hiermee diverse elementen, zoals den tijdstip van den dag plus den resolutie, afstemmen.

Op social media liet Bouma vroeger dit week weten dat hij twee mods voordat den remasters van Crysis 2 plus Crysis 3 heeft weggehaald op verzoek van Crytek. Hij ontving daarvoor eentje epistel van Cryteks pr-manager Adam Grinsell. Ter den epistel verzocht Grinsell Bouma wegens vermeldingen van den mods in eentje week overal weg te halen, verschillend zullen den zaak doorgestuurd wordt zoals den advocaten van Crytek. Grinsell zullen hebben vermeld dat ie wederrechtelijk is wegens poen met den mods te verdienen – watten Bouma zijdelings doet met zijn Patreon-pagina, waar den mods wordt aangeboden.

Bouma heeft vermelde verbouwereerd te zijn overheen den communicatie, omdat zijn mods inclusief gebruikmaken van zijn inherent codering plus hij voordat veel andere games zowel fotomodi maakt – vaak totdat genoegen van toneelspelers plus ontwikkelaars. “Ik heb fotomodi voordat meer games dan wie dan zowel vervaardigd. (…) Ik heb steevast inclusief maar enthousiaste reacties van uitgevers plus ontwikkelaars ontvangen, omdat zij den kosteloos reclameadvertentie op prijs stellen. Maar Crytek blijft Crytek plus schiet zichzelf ter den inherent voetbeen.”

Eentje community manager van Crytek heeft tijdelijk op Reddit toegegeven den situatie verkeerd aangepakt te hebben. Ie concern zullen zichzelf hebben verontschuldigd aan Bouma. Zij benadrukken echter welnu dat zij hun handelsmerken willen blijven beschermen – ie is noch verstaanbaar of dat betekent dat den mods offline willen blijven.


  • Ratchet and Clank: Rift Speciaal inhouden onontdekte easter egg 15 januari 2022 10:01


  • Sega legt merk ‘Sega NFT’ vast 15 januari 2022 10:01


  • God of War

    Pc-versie van heer of War wasgoed minstens twee schooljaar ter ontwikkeling 15 januari 2022 10:01


  • Persona 5

    ‘Persona 6 komt speciaal zoals PlayStation 5’ 15 januari 2022 10:01


  • Hoogtepunten: Den toekomst van last-gen & Pokémon Legends: Arceus 15 januari 2022 09:01Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader