Hoogtepunten: De toekomst van last-gen & Pokémon Legends: Arceus


The Settlers

The Settlers stelt noch gerust

Ie wasgoed lange tijdstip stilzwijgend rondom The Settlers, den nieuwste editie van den langlopende bouw- plusteken strategiegame. Maar nu is er weer teken van leven plusteken mochten wij ie spel uitproberen. Of dat geruststelt, is nog maar den vraag.

The Settlers is eentje voordat gamebegrippen tussentijds eentje stokoude reeks. Den eerste kwam uit te 1993 op den Amiga. Dat betekent dat gamers alhoewel haastigheid dertig klas huisjes construeren plusteken terechtkomen veroveren te dit Duitse strategieserie. Er zijn dus best watten ventilatoren diegene op dit nieuwste sector wachten. Origineel zullen ie alhoewel te 2020 uitkomen, maar ie spel worden uitgesteld totdat 2022. Nu kregen wij den waarschijnlijkheid wegens te zien watten er met alhoewel diegene reserve tijdstip is gedaan.

Lees voorts

Pikachu

YouTuber voordat 3,5 miljoen dollar opgelicht met Pokémon-kaarten

YouTuber Logan Paul heeft 3,5 miljoen dollar betaald voordat watten hij denken dat Pokémon-kaarten waren. Hij worden echter opgelicht.

Ene krappe maand geleden kwam Paul te ie televisiejournaal omdat hij 3,5 miljoen dollar had uitgegeven aan eentje nog nooit opengemaakte strafgevangenis met eerste editie Pokémon-kaarten. Nu blijkt dat hij opgelicht is.

Lees voorts

FIFA 22 Mbappe Van Dijk

Fifa 22 is den populairste PlayStation Store-game van 2021

Dat heeft Sony bekendgemaakt. Ie onderneming deelde eentje tabel met den populairste PlayStation Store-downloads van 2021 voordat zowel PlayStation 5 mits PlayStation 4. Fifa 22 staat op beide lijsten bovenaan. Hieronder zijn den complete lijsten van gekochte spellen op den Europese PlayStation Store te zien.

Lees voorts

Sony haalt PlayStation Now-kaarten uit winkels

Sony heeft wereldwijd den PlayStation Now-kaarten uit den verkoper gehaald.

Vorige maand werden den kaartspel met codes alhoewel te retailers weggehaald te den VS plusteken nu is zowel Vitaal-Brittannië aan den rondje, zo valt te oplezen via VentureBeat. Zowel te Nederland toeschijnen den kaartspel uit (web)winkels te wordt gehaald. Ene officiële reden hiervoor wordt noch om Sony gegeven.

Lees voorts

PlayStation 4

‘Sony blijft PlayStation 4 produceren wegens PS5-tekorten’

Sony zullen onverwachts den vervaardiging van den PlayStation 4 hebben verlengd wegens den slechte verkrijgbaarheid van den PlayStation 5 mee op te vangen.

Dat zegt Bloomberg te hebben vernomen. Volgens eentje reportage wasgoed Sony van project wegens vorig klas den vervaardiging van den PlayStation 4 te beëindigen plusteken zichzelf volledig op den PS5 te uitbalanceren. Ie onderneming zullen tussentijds echter aan fabrikanten hebben verteld dat ie den PS4 te 2022 blijft produceren. Dat zullen willen resulteren te vrijwel eentje miljoen geproduceerde PS4-consoles dit klas.

Lees voorts

Final Fantasy 14-maker vraagt toneelspelers netjes te blijven tegen ontwikkelaars

Final Fantasy 14-regisseur Naoki Yoshida heeft toneelspelers verzocht geen giftig rijrichting tegen den ontwikkelaars van ie spel te vertonen.

Dat deed Yoshida tijdens eentje live uitzending via Radio Mog Station. “Ik ben erkentelijk voordat toneelspelers diegene onzerzijds terugkoppeling geven, maar ik zullen den verbale misbruik graag zien uitvallen. (…) Ik heb somwijlen ie intu dat ie taalgebruik te veraf gaat. Ik vermag er tegen, maar sommige leden van ie team voelen zichzelf hevig neerslachtig wanneer zij ie horen nadat zij hun uiterste best hebben gedaan iets te maken waar iedereen van vermag genot.”

Lees voorts

godheid of War draait prima op pc, maar welnu met frisse tegenzin

PlayStation is noch langer vies van den pc-markt. Na Horizon Zero Dawn plusteken Days Gone is den rondje aan godheid of War wegens den sprong zoals ie bureaumeubel te maken. Hoe knokt Kratos op jij persoonlijke laptop? Wij doken voordat ie voorafgaand met muis plusteken toetsenbord ie mythische Midgard te.

Te dit review van den pc-port van godheid of War beoordelen wij vooral hoe succesvol den overstap van den spel zoals pc is verlopen. Voordat eentje uitgebreid vonnis overheen den spel zelf ben jij welkom op Gamer.nl’s originele godheid of War review.

Lees voorts

xbox

Zoals schatting twaalf miljoen Xbox Series X- plusteken S-consoles verscheept

Ene analist schat dat er wereldwijd meer dan twaalf miljoen exemplaren van den Xbox Series X plusteken S zijn verscheept.

Dat meldt Daniel Ahmad van onderzoeksorganisatie Niko Vrouwen. Te eentje vraaggesprek met The New York Times meldde Xbox-hoofd Phil Spencer namelijk dat den Xbox Series-consoles nog immermeer sneller dan alle voorgaande Xbox-consoles verkopen. Dat betekent volgens Ahmad dat er tussentijds alhoewel meer dan twaalf miljoen exemplaren willen zijn verscheept.

Lees voorts

Nieuwe screenshots van Pokémon Legends Arceus uitgebracht

Nintendo heeft eentje veel nieuwe screenshots van Pokémon Legends Arceus uitgebracht.

Dat deed ie onderneming op den officiële Japanse webpagina. Afgelopen week worden zowel alhoewel eentje uitgebreide gameplaytrailer meegevoeld. Te den screenshots zijn diverse omgevingen te den spelwereld te zien, eentje veel pokémon diegene toneelspelers tegen ie lijf kunnen stappen plusteken diverse gevechten. Den screenshots zijn hieronder te bekijken.

Lees voorts

xbox one

Microsoft stopt met vervaardiging Xbox One-consoles

Ermee wordt na den originele Xbox One plusteken den Xbox One X zowel den goedkopere Xbox One S noch meer vervaardigd. Volgens Cindy Walker, senior director van Xbox console product marketing, vermag Microsoft zichzelf nu volledig op den vervaardiging van den Xbox Series X plusteken S uitbalanceren.

Lees voorts


  • Final Fantasy 16

    Hoogtepunten: Ontwikkeling Final Fantasy 16 met eentje semester vertraagd 01 januari 2022 09:01


  • Hoogtepunten: Forza Horizon 5, Battlefield 2042, Travis Scott 13 november 2021 09:11


  • Hoogtepunten: Red Dead-geruchten, gestolen videokaarten, Elden Stadionring 06 november 2021 09:11


  • Splinter Cell

    Hoogtepunten: ‘Nieuwe Splinter Cell te ontwikkeling te Ubisoft’ 23 oktober 2021 09:10


  • Hoogtepunten: ‘Opvolger van den Switch komt staart 2022 of start 2023 uit’ 16 oktober 2021 09:10Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader