Techland gaat Dying Light 2 vijf jaar ondersteunen


Ie handelsbedrijf schenken aan dat ie diegene steun garandeert. Ie gaat wegens “nieuwe vertellen, locaties, in-game evenementen plus alle leuke spullen waar jullie van liefhebben!” Ie lijkt trouwens noch wegens eentje loze toezegging te gaan: den eerste Dying Light worden zowel jarenlang ondersteund met zowel kosteloos indien betaalde content.

Eén van den elementen diegene na lancering wordt toegevoegd, lijkt cross-play te wordt. Techland heeft tijdens eentje livestream namelijk bevestigd dat crossplay noch vacant is op lancering. Zowel cross-gen functionaliteiten zijn noch vacant op lancering.

Dying Light 2: Stay Human komt op 4 schrikkelmaand uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S, Xbox One, Steam, Epic Games Store plus Switch via den cloud. Te den spel voortduren toneelspelers ter The City, dat vanwege den zombie-uitbraak eentje lichaamsgebrek heeft aan levensmiddelen. Voort bondgenootschappen te sluiten met facties plus andere keuzes te maken hebben toneelspelers stem op hoe den stad zichzelf ontwikkelt.


 • Crysis Remastered

  Crytek bedreigt Nederlandse modder met juridische stappen 15 januari 2022 10:01


 • Ratchet and Clank: Rift Chic bevatten onontdekte easter egg 15 januari 2022 10:01


 • Sega legt merkteken ‘Sega NFT’ vast 15 januari 2022 10:01


 • God of War

  Pc-versie van schepper of War wasgoed minstens twee schooljaar ter ontwikkeling 15 januari 2022 10:01


 • Persona 5

  ‘Persona 6 komt speciaal zoals PlayStation 5’ 15 januari 2022 10:01Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader