Vlieg op met je seizoensfestivals in singleplayergames


Ik heb ene zwak voordat Assassins Creed-games. Vooral hun nieuwe incarnaties sinds Origins zijn fantastische werelden wegens doorheen te dwalen. Ik heb zowel mateloos veel respect voordat ie team dat zulke enorme gedetailleerde werelden totdat te den miniemste details inricht, zuiver voordat mijn persoonlijke vertier. Zij geven mij watten ik ie schattebout wil te games: ene inherent universum waar ik op mijn inherent tempo mijn inherent vertelsel schenkkan beleven.

Ie wasgoed zowel den reden dat ik verliefd worden op Morrowind, Oblivion plusteken Skyrim. Plus The Witcher 3. Plus Zelda: Breath of the Wild. Ie spelen van zo’n volwassene openwereld-rpg voelt voordat mij nep ik ene nieuwe werkelijkheid te stap, nipt zoals den crew van den Enterprise wagen beleeft te ie Holodeck. Maar dan met werkende veiligheidsmaatregelen plusteken zonder ie risico dat ene van den personages opeens feitelijk bewustzijn gaat uitbouwen plusteken den dokter gijzelt. Ik dwaal voltooid, sorry.

Ene inherent universum dus, plusteken vooral ene universum zonder deadline. Deadlines heb ik nu voldoende te mijn leven. Dat wetsartikel moeten ingeleverd wordt, diegene reportage moeten voordat half vijf gemonteerd, dat mailtje moeten feitelijk vandaag plusteken diegene melk moeten op voordat ie overheen den datum is. Te ie werkelijke leven moeten van alles plusteken zowel nog ooit op tijdstip. Plus jouw krijgt er geen ooit achievements voordat!

assassin's creed

Vrijaf

Daarom is ene openwereld-rpg voordat mij ene soort ultieme verlof. Recentelijk heb ik Breath of the Wild weer ooit opgepakt. Ik had alle viertal den titanen nu verslagen, eigendom ie Meesterzwaard plusteken zullen te principe kunnen opstarten aan den eindstrijd tegen Ganon. Maar dat hoeft noch. Ik doet dat zowel noch. Ik trek den bergen te, ik zoek ingrediënten voordat drankjes, ik kijk of ik nog ergens ene tempel heb gemist. Ie spel laat mij lekker mijn tempo gaan plusteken niemand jaagt mij op, zelfs nu staat ie loterijlot van Hyrule op ie spel.

Den reden dat ik weer BotW (plusteken ene veel andere oudere games) oppak, is omdat ik vorige maand te Assassin’s Creed Valhalla weer worden geconfronteerd met ene van mijn grootste irritaties: ene ‘actueel festival’. Den makers van Valhalla, dat zichzelf zoals jouw ongetwijfeld weet afspeelt te ie schooljaar 873 plusteken waar jij mits stoere Viking Engeland binnenvalt, vonden ie noodzakelijk wegens ene kerstfeest te organiseren. Plus dan noch mits uiteraard onderdeel van ie vertelsel – dat zullen nog prima zijn. Ie Yule-festival stamt uit den oudheid, worden gewild doorheen den Germanen plusteken is zometeen doorheen ie Christendom gekaapt plusteken omgebouwd totdat ie kerstfeest dat wij nu kennis. Toereikend materiaal wegens ene historisch interessant plot omheen te opbouwen.

Maar nee, den reden dat schielijk Yule worden gewild te Valhalla, wasgoed omdat ‘te ie feitelijk’ zowel den kersttijd wasgoed geopend. Ie spel hield er totaal geen rekening mee dat ik even zoals mijn vestiging reisde wegens watten nieuwe panden neer te zetwerk met den vangst van mijn raid. Mijn terugkeer triggerde ongevraagd ‘nieuwe content’. Opeens moest ik zoals ene tussenfilmpje loeren, wasgoed mijn vestiging zonder mijn willen versierd, waren er minigames plusteken bleken er wapens plusteken cosmetische spullen te zegevieren diegene inclusief tijdens ie festival verkrijgbaar waren.

Netwerk zoals den steden te World of Warcraft te december volhangen met versiersel, ging Valhalla zonder mijn toestemming opeens mmo’tje spelen.

Spuug

Hier zijn intact veel waar mis mee. Wegens te opstarten voelde Valhalla opeens noch meer mits mijn universum. Ie wasgoed (spuug, kots) ene live service spel word. Want nipt zoals den steden te World of Warcraft te december volhangen met versiersel, ging Valhalla zonder mijn toestemming opeens mmo’tje spelen. Den werkelijke wereld drong doorheen te mijn persoonlijke universum. Plus noch inclusief dat: ie spel wilde mij klaarblijkelijk zowel nog ooit aan ie werkgelegenheid zetwerk. Want ik wilde weliswaar welnu diegene tijdelijke spullen verdienen met ene handvol irritante minigames? Wieg weliswaar? Diegene reserve service diegene inclusief mogelijk is dankzij den live verbinding plusteken den servers?

Dit alles gaf mij ie sentiment dat mijn fictie worden afgenomen. Totdat ie festival wasgoed ik ene Viking op avontuur. Vanwege ie festival wasgoed ik ene museumbezoeker word van ene pretpark. Ene klant van Ubisoft, te positie van ene gelukzoeker te ene andere wereld.

assassin's creed

Ook – plusteken dit vind ik onvergeeflijk te ene singleplayer-rpg – geven zo’n festival jouw ene keiharde deadline op den werkelijke kalender. Daardoor denken ik meteen: laat maar. Ik speelde dit spel zojuist wegens deadlines even te vergeten. Ik wil noch zowel nog te mijn notulen zetwerk dat ik nog even mits Viking ene paardenrace moeten zegevieren voordat ie noch meer schenkkan.

Begrijp mij noch verkeerd: ik heb niets tegen seizoensgebonden inhoud voordat online games. Games waarin ik ene ervaring stukje met andere toneelspelers hebben namelijk nu ene directe listig met den werkelijkheid. Piek te Fortnite of ene Halloweenskin te Rocket League is prima, daarginds maak ik mij noch druk wegens. Idem geldt voordat unieke games zoals Animal Crossing. Den charme van dat spel is zojuist den verbinding met den werkelijke tijdstip, waardoor jouw alternatieve leven op ie eilandje echter aanvoelt.

Maar mijn singleplayeruniversums? Daarheen willen den live server-monsters vanaf blijven! Dit is mijn wereld. Mijn tijdstip. Plus mijn vertelsel. Dus probeer jouw zowel noch te mijn werkelijke notulen te wurmen.

Elke zaterdag verschijnt er ene katern op Gamer.nl diegene (veelal) ingaat op actuele gebeurtenissen. Lees zowel:


 • Halo Infinite

  Den pens vol van openwereldgames 08 januari 2022 08:01


 • Xbox Series S

  Xbox Series S is den console van ie schooljaar 18 december 2021 08:12


 • Remasters zijn noch den soelaas 11 december 2021 08:12


 • Guardians of the Galaxy

  Marvel’s Guardians of the Galaxy snapt vuren noch 27 november 2021 08:11


 • Ik leerde met Unpacking mij voordat te voltooien op ie samenwonend 20 november 2021 08:11Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader