Bobby Kotick blijft Activision Blizzard-CEO na Microsoft-overname


Dat blijkt uit ene statement van Microsoft. “Bobby Kotick blijft CEO van Activision Blizzard, plusteken hij plusteken zijn team blijven zichzelf uitbalanceren op ie versterken van den bedrijfscultuur plusteken ie versnellen van den zakelijke activiteiten. Zodra den overeenkomst rond is, zullen Activision Blizzard zichzelf verantwoorden aan Microsoft Gaming-CEO Phil Spencer.”

Vroeger vandaag kondigde Microsoft aan bezig te zijn met den overname van Activision Blizzard, ene overeenkomst waar zoals verluid vrijwel 70 miljard dollar mee gemoeid gaat. Ie is noch verstaanbaar wanneer den overeenkomst precies rond is.

Activision Blizzard ligt sinds vorig klas onder vuur wegens aanhoudend giftig plusteken seksueel intimiderend rijrichting op den werkvloer. Kotick zullen volgens reportages jarenlang hebben geweten van den situatie plusteken onvoldoende hebben gedaan wegens ginds verandering te aan te brengen.

Kotick laat te ie statement weten opgewekt te zijn met den overname. “Den combinatie van ie wereldtalent plusteken den uitzonderlijke franchises van Activision Blizzard plusteken Microsofts technologie, toegang totdat talent, ambitieuze visie plusteken gedeelde inzet voordat gaming plusteken inclusiviteit, draagt ter aan den waarborging van onzerzijds voorgoed welslagen te ene steeds competitiever wordende industrie.”


 • Death's Door

  Death’s Om komt zoals Xbox Spel Pass 18 januari 2022 15:01


 • Game Boy Advance

  Fan krijgt Tomb Raider aan den praat op Spel Boy Advance 18 januari 2022 15:01


 • Xbox Game Pass

  Xbox Spel Pass heeft tijdelijk meer dan 25 miljoen abonnees 18 januari 2022 14:01


 • Microsoft

  Microsoft koopt Activision Blizzard op 18 januari 2022 14:01


 • Sunset Overdrive

  Sunset Overdrive-ontwikkeling wasgoed vitaal voordat den Spider-Man-games 18 januari 2022 11:01Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader