Cloudversies Kingdom Hearts-games verschijnen op 10 februari op Switch


Dat heeft Square Enix bekendgemaakt. Vorig klas worden reeds aangekondigd dat den games via den cloud op den Nintendo Switch uit zullen komen, maar nu is zowel den precieze releasedatum beroemd.

Ie gaat wegens Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX, Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue Cloud Version plus Kingdom Hearts 3 + Re Mind. Den eerstgenoemde spel gaat 39,99 dollar kosten, den andere twee 49,99 dollar vanaf stuk. Verheerlijken te euro’s zijn op ogenblik van schrijven noch beroemd. Zowel komt er eentje postpakket met erin den drietal games vacant, genaamd Kingdom Hearts Integrum Masterpiece. Dit kost 89,99 dollar. Mensen kunnen den verzameling voordat release met 20 procent korting voorbehouden.

Vanaf vandaag willen er zowel demoversies van den games vacant zijn te den Switch eShop. Dat is zowel eentje methode voordat toneelspelers wegens te ontdekken of hun internet stabiel toereikend is wegens den cloudgames be te spelen.

Square Enix heeft zowel permitteren weten dat ie handelsbedrijf op 10 april eentje evenement houdt te Japan wegens ie twintigste jubileumjaar van Kingdom Hearts te vieren. Dat omvatten eentje miniconcert, eentje vraaggesprek met den makers plus “veel meer”. Eentje video van ie evenement wordt op eentje zometeen ogenblik online plaatsen.


 • activision blizzard xbox

  Microsofts ActiBlizzard-aankoop is eentje aardverschuiving van epische proporties 18 januari 2022 17:01


 • Vooraanzicht van het Israëlische Nvidia-kantoor, waar hoofdzakelijk verschillende R&D-divisies gelokaliseerd zijn.

  Israëlisch R&D-kantoor van Nvidia breidt uit voordat cpu-ontwikkeling 18 januari 2022 15:01


 • Activision Blizzard

  Bobby Kotick blijft Activision Blizzard-CEO na Microsoft-overname 18 januari 2022 15:01


 • Death's Door

  Death’s Ingevolge komt zoals Xbox Spel Pass 18 januari 2022 15:01


 • Game Boy Advance

  Fan krijgt Tomb Raider aan den praat op Spel Boy Advance 18 januari 2022 15:01Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader