Epilogue GB Operator is meer dan een Game Boy-speler voor je pc


Den Spel Boy Advance is ene handheld waar menig gamer met veel liefde op terugkijkt. Mits jouw den community omtrent ie toestel toestemmen geloven, dan is van terugkijken echter nog helemaal geen sprake. Op YouTube ge reeds staan talloze tutorials wegens den GBA klaar te uitwasemen voordat 2022, met verscheidene nieuwe schermen (met achtergrondverlichting), speakers, schakelaars plus behuizingen. Plusteken dat iedereen wegens ervoor te zorgen dat jouw den GBA-gamescollectie te den best mogelijke kwaliteit kunt spelen. Dat is waar den GB Technicus van Epilogue zowel aan schenkkan meehelpen.

Epilogue GB Operator

Den originele games

Ter tijden van digitale gamedistributie hebben cartridges iets romantisch. Ie zijn stevige, fysieke aandenkens aan vroeger, waarna spelletjes nog te den hardware gepropt moesten wordt. Den GB Technicus is misschien geen draagbare iteratie van den Spel Boy (Advance), maar emuleert dat sentiment van vroeger volmaakt. Jouw kunt namelijk gewoon jouw inherent verzameling fysieke Spel Boy-, Spel Boy Color- plus Spel Boy Advance-spellen spelen op den minimachine. Jouw sluit den Technicus aan op ene pc via ene usb-kabel plus bent dan zowat klaar met installeren.

Ie enige watten nodig is wegens den games vervolgens via den GB Technicus te kunnen spelen, is ene speciaal programma dat vanwege Epilogue is ontwikkeld. Dat is ene emulator, gebaseerd op den opensource mGBA-emulator, diegene toereikend opties te stulp heeft wegens jouw ene tijdje zoetsmakend te vasthouden. Toegegeven, op uur van schrijven is den software nog redelijk beperkt, maar er zijn welnu verschillende opties cadeau diegene zoals meer smaken. Watten jouw te den toekomst toestemmen vooruitzien van Epilogue, dat vind jouw terug te den roadmap. Gelukkig is den GB Technicus nu reeds jouw tijdstip waard.

Watten Epilogue belooft, werkt zowel gewoon – games spelen via dit toestel werkt ja.

Missende functies

Dat medegedeeld hebbende: ie ligt er natuurlijk maar netwerken aan waar jouw zoals op zoek bent. Wil jouw bijvoorbeeld jouw originele games met den potentieel van ene opensource emulator spelen op pc, dan kom jouw voorlopig van ene koude kermis thuis. Den instellingen voordat den emulator plus ie toestel zelf zijn nog noch vacant te ie programma Epilogue Technicus (wij toetsen versie 0.7.2-bèta op uur van schrijven), waardoor zaken indien save states noch vacant zijn. Daarnaast zijn er geen shaders plus filters plus terugspoel- plus full screen-opties, plus valt den controllerondersteuning eveneens tegen.

Andere zaken diegene missen zijn cheats inschakelen plus opnames maken. Omdat jouw op den pc speelt, zijn er wellicht andere programma’s diegene jouw daarbij kunnen promoten. Weliswaar is ie grappig indien ene onderneming voordat ie kalmaan ene alles-in-één-oplossing aanbiedt. Ie is dus nog even wachten totdat Epilogue met updates voordat den Technicus komt. Totdat diegene tijdstip kun is ie mogelijk gewoon alle Spel Boy-games te spelen op ie toestel plus ontvang jouw toegang totdat twee handige opties. Zo kun jouw ene gamebestand volledig downloaden plus is ie mogelijk savebestanden te down- plus uploaden.

Epilogue GB Operator

Saves down- plus uploaden

Met ie downloaden van ie complete rombestand maak jouw ene back-up aan van ene collectie diegene verschillend verstoft op den schappen te den gamekamer. Plusteken dankzij ie kunnen downloaden van persoonlijke savebestanden, weet jouw zowel zeker dat bijvoorbeeld alle pokémon uit voorgaande games veilig staan opgeslagen op ie uur dat den kleine batterij wezenloos is te den cartridge. Mits ie partner dan weliswaar te den back-up staat, kun jouw uitproberen met ie uploaden van andermans savebestanden. Zo heeft ondergetekende nu ene complete living shiny Dex te Pokémon Emerald. Ter den naam van wetenschap, natuurlijk.

Ie punt is: watten Epilogue belooft, werkt zowel gewoon – games spelen via dit toestel werkt ja. Den hardware controleert voorgerecht of den cartridge legitiem is. Dat moeten voordat verzamelaars grappig zijn, omdat ie somwijlen moeilijk is neppe games van eigenlijk te onderscheiden. Komt ene spel vanwege den check heen, dan speel jouw jouw spellen te prachtige HD-kwaliteit. Er zijn daarbij bíjna geen problemen met scheuren te ie scherm, framedrops of inputlag. Met den nadruk op ‘zowat’, omdat zij hier plus der voorkomen.

Epilogue GB Operator

GB Technicus: voordat ie behoud

Wanneer jouw gebruikmaakt van ene ondersteunde controller, dan is ie mogelijk den schakelaars weer te te porties. Met zulke opties biedt Epilogue den middelen waarmee jouw den game-ervaring ene persoonlijke verdraaiing schenken. Tel ginds den mogelijkheden ter op diegene reeds vacant zijn plus jouw houdt ene toestel overheen dat noch ge zeer geschikt is voordat ie spelen van Spel Boy-games op jouw pc – jouw kunt hem zowel volmaakt gewoontes voordat ie terughouden van jouw verzameling. Totdat slot is ie tof wegens te zien dat bijvoorbeeld accessoires indien den Spel Boy Camera zowel volmaakt werken met den GB Technicus.

Laatste reviews op Gamer.nl:


  • godheid of War draait prima op pc, maar welnu met frisse tegenzin 12 januari 2022 17:01


  • HP Omen Blast-headset is geen onverdeeld success 02 januari 2022 10:01


  • Scuf Instinct

    Den Scuf Instinct Xbox-controller is ene kerks controller voordat teveel poen 26 december 2021 10:12


  • The Gunk

    The Gunk is geen troep, maar zowel noch eigenlijk slim 24 december 2021 11:12


  • Den vergeten reviews van ie schooljaar 20 december 2021 12:12Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader