Europeanen kunnen PlayStation 5 vanaf nu direct bij Sony bestellen


Den online winkelzaak worden ter 2019 reeds ontsloten ter den Verenigde Staten plusteken verkoopt allerlei PlayStation-producten, waaronder den DualSense-controller plusteken den PlayStation 5-console zodra dit vacant is. Vorig klas kondigde Sony reeds aan dat den winkelzaak zowel ter Europa vacant zullen komen.

Dat is nu dus ie geval. Mensen uit Nederland, België, ie Verenigd Konkinkrijk, Duitsland, Frankrijk plusteken Luxemburg kunnen er vanaf nu gewoonte van maken. Mensen kunnen hier hun PSN-naam nalaten wegens waarschijnlijkheid te maken op den potentie eentje PlayStation 5 te kopen. Dit is logischerwijs geen garantie dat den schaars verkrijgbare console zowel werkelijk gekocht schenkkan wordt.


 • Shadow Warrior 3

  Shadow Warrior 3 komt op 1 maart uit 18 januari 2022 08:01


 • Eleven Table Tennis bevestigd voordat PlayStation VR2 18 januari 2022 08:01


 • Grand Theft Auto 5

  Current-gen upgrade Grand Theft Wagen 5 mogelijk uitgesteld 18 januari 2022 08:01


 • PlayStation 5

  Phil Spencer: ‘Spel Pass-achtige service op PlayStation onvermijdelijk’ 18 januari 2022 08:01


 • Halo Infinite

  Zijn van vijf nieuwe Halo Infinite-maps mogelijk gelekt 17 januari 2022 15:01Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader