God of War was vorige week de bestverkochte game op Steam


Den van origine PlayStation 4-game kwam vorige week op Steam uit plus blijkt dus succesvol. Ie spel verkocht daarbij meer dan den pc-versie van Monster Hunter Rise, diegene zowel vorige week uitkwam. Dat blijkt uit gegevens van SteamDB.

Afgelopen weekend bleek reeds dat schepper of War den uiterst succesvolle PlayStation-game op Steam totdat nu toe is. Ie spel is populairder dan Days Gone plus Horizon Zero Dawn rond lancering.

Den pc-versie van schepper of War is ontwikkeld vanwege den Canadese studio Jetpack Interactive, maar Santa Monica Studio, den ontwikkelaar van den PS4-versie van schepper of War, hielp eentje handje mee.

Gamer.nl recenseerde den pc-versie van ie spel: “schepper of War tenslotte op pc kunnen spelen is machtig, maar selecte keuzes permitteren ie toeschijnen nep Kratos met tegenzin uitgeleend wordt. Technisch waargenomen is den port alleszins succesvol, maar ie wil nergens meer tenuitvoerleggen dan watten strikt noodzakelijk is. Met hedendaagse pc’s vermag zo veel meer — denken aan eentje riante fotomodus of bredere besturingsmogelijkheden — maar overgeschreven van eentje twee visuele aanpassingen wordt veel potentie voordat eentje voorbeeldige port ontweken.”


 • Sunset Overdrive

  Sunset Overdrive-ontwikkeling wasgoed fundamenteel voordat den Spider-Man-games 18 januari 2022 11:01


 • Danganronpa: Trigger Happy Havoc

  Danganronpa: Trigger Happy Havoc staat schielijk op Xbox Spel Pass 18 januari 2022 11:01


 • monster hunter rise

  Monster Hunter Rise wereldwijd acht miljoen keer verscheept 18 januari 2022 11:01


 • Kingdom Heart

  Cloudversies Kingdom Hearts-games verschijnen op 10 sprokkelmaand op Switch 18 januari 2022 11:01


 • Epilogue GB Operator

  Epilogue GB Technicus is meer dan eentje Spel Boy-speler voordat jou pc 18 januari 2022 10:01Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader