Hogwarts Legacy komt mogelijk niet voor 2023 uit


Dat claimt reporter Colin Moriarty tijdens den betaalde Sacred Symbols+-podcast (via VGC). “Ik horen achter den schermen dat den spel dit schooljaar noch uitkomt plus dat er mogelijk problemen (met den ontwikkeling) zijn.”

Meer details kon Moriarty noch geven. Veel mensen gingen er van uit dat den spel dit schooljaar uit zullen komen, maar eentje precieze releasedatum is er noch plus ie is zowel hoewel geruime tijdstip geleden dat er eentje trailer voordat den spel is uitgekomen.

Staart vorig schooljaar liet ontwikkelaar Warner Bros. Avalanche welnu weten dat er dit schooljaar meer kennisgeving overheen ie spel wordt gegeven. Hogwarts Legacy is ter ontwikkeling voordat PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S, Xbox One plus pc plus laat toneelspelers ter den vel sluipen van eentje scholier op Zweinstein.


 • Halo Infinite

  Zijn van vijf nieuwe Halo Infinite-maps mogelijk gelekt 17 januari 2022 15:01


 • Psygnosis

  Sony hernieuwt merknaam voordat logo opgeheven studio Psygnosis 17 januari 2022 15:01


 • Redfall

  Arkane-game Redfall wordt mogelijk uitgesteld zoals staart 2022 17 januari 2022 15:01


 • Fable

  Fable’s kunst director Paul McLaughlin overleden 17 januari 2022 15:01


 • Notre Dame On Fire

  Ubisoft werkt aan vr-ervaring Notre-Lady on Fire 17 januari 2022 15:01Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader