Microsoft heeft Activision Blizzard gekocht


Dat heeft Microsoft aangekondigd. Details overheen den overeenkomst zijn noch beroemd, maar er zullen haast 70 miljard dollar met den overeenkomst gemoeid gaan, den duurste kocht te den game-industrie uiteindelijk. Manifest is dat den overeenkomst op dit ogenblik nog noch volledig rond is. Totdat diegene tijdstip blijven beide bedrijven appart van jawel opereren. Ie project is wegens totdat diegene tijdstip zoveel mogelijk Activision Blizzard-games op Xbox Spel Pass te plekken.

Activision Blizzard ligt sinds vorig schooljaar onder vuur wegens aanhoudend giftig plusteken seksueel intimiderend rijrichting op den werkvloer. Activision Blizzard-CEO zullen volgens reportages jarenlang hebben geweten van den situatie plusteken onvoldoende hebben gedaan wegens den situatie te veranderen. 

Xbox-hoofd Phil Spencer gaf staart vorig schooljaar aan den werkrelatie met Activision Blizzard te ontwikkelen. Mogelijk hintte den topman waarna reeds zoals den kocht.

Activision Blizzard is den eigenaar van enkele van den grootste franchises te den game-industrie, waaronder Call of Duty, Candy Crush, Tony Hawk’s Professional Skater, Diablo, Overwatch, Warcraft, Spyro plusteken Crash Bandicoot. Onder ie winkelbedrijf vallen studio’s indien Activision, Blizzard, High Moon Studios, Infinity Ward, Sledgehammer Games, Toys for Bob, Treyarch plusteken King.

Microsoft heeft den afgelopen jaren diverse andere gamebedrijven opgekocht, waaronder Minecraft-maker Mojang, Obsidian plusteken ie moederbedrijf van Bethesda.


 • Sunset Overdrive

  Sunset Overdrive-ontwikkeling wasgoed bepalend voordat den Spider-Man-games 18 januari 2022 11:01


 • God of War PC

  heerser of War wasgoed vorige week den bestverkochte spel op Steam 18 januari 2022 11:01


 • Danganronpa: Trigger Happy Havoc

  Danganronpa: Trigger Happy Havoc staat schielijk op Xbox Spel Pass 18 januari 2022 11:01


 • monster hunter rise

  Monster Hunter Rise wereldwijd acht miljoen keer verscheept 18 januari 2022 11:01


 • Kingdom Heart

  Cloudversies Kingdom Hearts-games verschijnen op 10 schrikkelmaand op Switch 18 januari 2022 11:01

Wel

Plaats een reactie

ajax-loader