Monster Hunter Rise wereldwijd acht miljoen keer verscheept


Dat heeft Capcom aangekondigd. Ie gaat wegens verscheepte exemplaren plusteken digitaal gekochte exemplaren.  Den spel verscheen te maart vorig klas op Nintendo Switch plusteken is sinds vorige week op pc verkrijgbaar. 

Volgende zomer moeten eentje betaalde uitzetting voordat Rise verschijnen, genaamd Sunbreak. Den uitzetting inhouden eentje verfrissend vertelsel, nieuwe locaties, nieuwe monsters wegens op te jagen plusteken nieuwe gameplay.

Monster Hunter Rise scoorde eentje 9 op Gamer.nl: “Ondanks den hoge leercurve is dit den uiterst toegankelijke Monster Hunter-game totdat dusver, waar ventilatoren van zowel zuivere daad indien diepe rpg-upgradesystemen voldoening uit halen. Den Wirebug zorgt voordat meer bewegingsvrijheid dan uiteindelijk plusteken minder lange wachttijden tussen gevechten. Intact voltooid plusteken toe zie jouw den Switch worstelen met alhoewel ie grafische geweld, maar nooit zit den techniek te den weg van eentje uitermate innig plusteken bevredigende spel diegene zowel louter indien met vrienden den moeite waard is.”


 • activision blizzard xbox

  Microsofts ActiBlizzard-aankoop is eentje aardverschuiving van epische proporties 18 januari 2022 17:01


 • Vooraanzicht van het Israëlische Nvidia-kantoor, waar hoofdzakelijk verschillende R&D-divisies gelokaliseerd zijn.

  Israëlisch R&D-kantoor van Nvidia breidt uit voordat cpu-ontwikkeling 18 januari 2022 15:01


 • Activision Blizzard

  Bobby Kotick blijft Activision Blizzard-CEO na Microsoft-overname 18 januari 2022 15:01


 • Death's Door

  Death’s Doorheen komt zoals Xbox Spel Pass 18 januari 2022 15:01


 • Game Boy Advance

  Fan krijgt Tomb Raider aan den praat op Spel Boy Advance 18 januari 2022 15:01Put

Plaats een reactie

ajax-loader