Sunset Overdrive-ontwikkeling was belangrijk voor de Spider-Man-games


Dat laat senior cinematic gangmaker Lindsay Thompson weten op Twitter. “Ik vind ie hevig cool hoe reeds onze recentelijke games hebben geholpen gedurende ie voortkomen van den volgende spel. (Sunset Overdrive) wasgoed eigenlijk ene belangrijke test voordat reeds ie werkgelegenheid dat wij zometeen ter Spider-Man, Miles plusteken Rift Speciaal hebben verricht. Plusteken ie wasgoed ontiegelijk wieg wegens te maken!”

Sunset Overdrive verscheen ter 2014 op Xbox One plusteken is vooralsnog enkel op Xbox-consoles plusteken pc verkrijgbaar. Ontwikkelaar Insomniac Games is tussentijds onderdeel van Sony. Dat handelsbedrijf legde vorig klas dan zowel ene merk voordat den spel vast, reeds is vooralsnog geen PlayStation-versie van ie spel verkrijgbaar.


 • God of War PC

  schepper of War wasgoed vorige week den bestverkochte spel op Steam 18 januari 2022 11:01


 • Danganronpa: Trigger Happy Havoc

  Danganronpa: Trigger Happy Havoc staat schielijk op Xbox Spel Pass 18 januari 2022 11:01


 • monster hunter rise

  Monster Hunter Rise wereldwijd acht miljoen keer verscheept 18 januari 2022 11:01


 • Kingdom Heart

  Cloudversies Kingdom Hearts-games verschijnen op 10 schrikkelmaand op Switch 18 januari 2022 11:01


 • Epilogue GB Operator

  Epilogue GB Technicus is meer dan ene Spel Boy-speler voordat jouw pc 18 januari 2022 10:01Wel

Plaats een reactie

ajax-loader