'Activision Blizzard-CEO wilde gamesites zoals Kotaku kopen'


Dat blijkt uit ene reportage van The Wall Street Journal (via VGC) overheen den gisteren aangekondigde overname van Activision Blizzard onderbrak Microsoft. Erin wordt vooral gepraat overheen hoe den problemen rondom ie giftige werkgedrag in Activision Blizzard ie makkelijker maakten voordat Microsoft wegens ie onderneming te kopen, maar wordt zowel meer details gegeven overheen den werkwijze van Kotick.

Kotick zullen hebben overwogen diverse internationale gamesites, zoals Kotaku plusteken PC Gamer, te kopen, wegens zo Activision Blizzard weer ter ene positief zonlicht te zetwerk op diegene sites. “Kotick wasgoed er op gestookt wegens den publieke overtuiging rondom ie onderneming te veranderen. Ter recente weken worden er gepraat overheen mogelijke overnames, waaronder gamepublicaties mits Kotaku plusteken PC Gamer, aldus mensen diegene hem weten.” Ie wetsartikel meldt welnu dat ene woordvoerder van Activision dit heeft weerlegt plusteken dat ie moederbedrijf achter Kotaku plusteken den redactie van PC Gamer noch hebben gereageerd op dit claims.

Microsoft plusteken Activision Blizzard hebben nog noch officieel aangekondigd of Kotick vertrekt zodra ie laatstgenoemde onderneming is overgenomen. Den overname vindt – indien ie onderbrak schenkkan gaan – waarschijnlijk ergens ter 2023 positie. Volgens den uiterst recente geruchten is ie den bedoeling dat Kotick na den overname vertrekt.


 • The Artful Escape

  The Artful Escape verschijnt volgende week op PlayStation plusteken Switch 19 januari 2022 11:01


 • Banjo en Kazooie

  Banjo-Kazooie vanaf ochtend verkrijgbaar op Nintendo Switch Online 19 januari 2022 10:01


 • The Settlers

  Uitgebreide video The Settlers doet ie spel uit den lappen 19 januari 2022 10:01


 • Total War: Medieval 2

  Total War: Medieval 2 komt zoals iOS plusteken Android 19 januari 2022 10:01


 • Microsoft maakt Spel Pass-games voordat den surplus van januari vertrouwd 19 januari 2022 10:01



Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader