CEO Take-Two: 'GTA Trilogy heeft het geweldig gedaan'


Dat vertelt Zelnick ter eentje vraaggesprek met CNBC. “Wij hadden erop sart eentje glitch, maar diegene glitch is verholpen. Plusteken den waardigheidstitel heeft ie gewoon groots gedaan voordat ie handelsbedrijf.”

Ermee refereert den CEO zoals den problemen diegene aan ie licht kwamen waarna den trilogie van remasters afgelopen december verscheen voordat consoles plus pc. Zo bevatten den games bugs plus klaagden veel ventilatoren overheen den personagemodellen. 

Kort na verschijningsvorm verontschuldigde Rockstar Games zichzelf voordat den staat van den games, waarna ie beloofde updates uit te brengen wegens zij te verbeteren: “Den nieuwe versies van dit klassieke games bevatten noch den kwaliteit diegene onze inherent standaard haalt, of den standaard diegene onze ventilatoren vooruitzien.”

Grand Theft Automaat: The Trilogy Definitive Edition verscheen vorig schooljaar voordat PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S, Xbox One, Nintendo Switch plus pc. Den fysieke Switch-versie plus den mobiele versies van den games staan gepland voordat ‘start 2022’.


 • activision blizzard xbox

  Activision Blizzard-medewerkers halen 373.000 dollar op voordat stakingen 19 januari 2022 15:01


 • PlayStation Logo

  Effecten Sony met dertien procent verzakt na overname Activision Blizzard ingevolge Microsoft 19 januari 2022 15:01


 • Horizon Forbidden West

  ‘Klaargemaakt jouw voordat wegens verrast te wordt ter Horizon Forbidden Westelijk’ 19 januari 2022 15:01


 • Illustratie van de buiten van ASML's TwinScan EXE:5000, een 'high volume' lithografiemachine voor microchips.

  Intel is eerste cli van ASML’s volgende EUV-machine 19 januari 2022 14:01


 • The Artful Escape

  The Artful Escape verschijnt volgende week op PlayStation plus Switch 19 januari 2022 11:01Put

Plaats een reactie

ajax-loader