Current-gen upgrade Grand Theft Auto 5 mogelijk uitgesteld


Den PS5- plus Xbox Series-versie van Grand Theft Automaat 5 had werkelijk nu vorig klas uit willen komen, maar worden waarna uitgesteld zoals maart van dit klas. Den Braziliaanse dataminer Matheusvictorbr (vertaald onderbrak ResetEra) meldt echter dat den ontwikkeling van ie spel voordat uitdagingen zorgt. 

Dat zullen er voordat kunnen zorgen dat den releasemaand van maart zoals april of mei wordt uitgesteld. Matheusvictorbr meldt dat Rockstar straks ene wetsartikel publiceert waarin ie meer duidelijkheid gaat geven overheen dit situatie.

Vooralsnog is eenzaam officieel beroemd dat den current-gen versie van GTA 5 ergens ter maart zullen willen verschijnen. Den spel verscheen origineel ter 2013 op Xbox 360 plus PlayStation 3. GTA 5 is daarna zowel op pc, PlayStation 4 plus Xbox One uitgekomen. Ie spel is nu welnu speelbaar op PlayStation 5 plus Xbox Series X plus S via backward compatibility, maar den volgende versie moeten diverse verbeteringen doorvoeren.


 • activision blizzard xbox

  Microsofts ActiBlizzard-aankoop is ene aardverschuiving van epische proporties 18 januari 2022 17:01


 • Vooraanzicht van het Israëlische Nvidia-kantoor, waar hoofdzakelijk verschillende R&D-divisies gelokaliseerd zijn.

  Israëlisch R&D-kantoor van Nvidia breidt uit voordat cpu-ontwikkeling 18 januari 2022 15:01


 • Activision Blizzard

  Bobby Kotick blijft Activision Blizzard-CEO na Microsoft-overname 18 januari 2022 15:01


 • Death's Door

  Death’s Wegens komt zoals Xbox Spel Pass 18 januari 2022 15:01


 • Game Boy Advance

  Fan krijgt Tomb Raider aan den praat op Spel Boy Advance 18 januari 2022 15:01





Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader