Eleven Table Tennis bevestigd voor PlayStation VR2


Dat meldt den ontwikkelaar op Reddit. Volgens den ontwikkelaar kon ie spel noch zoals den eerste PlayStation VR komen, omdat ginds geen precieze bewegingsgevoelige tracking is te zwachteling met den oude Move-controllers. Den nieuwe controllers voordat PlayStation VR2 willen er echter voordat zorgen dat ie spel welnu daarop vermag verschijnen.

Eleven Table Tennis is alreeds verkrijgbaar voordat den Oculus Quest 2 plus wordt waargenomen mits eentje van den uiterst accurate plus authentieke tafeltennisgames uiteindelijk. Den physics van ie spel zijn zo realistisch mogelijk. Toneelspelers kunnen ie tegen den rekentuig tapen, of online tegen andere toneelspelers.

Meer details overheen den PSVR2-versie van den spel zijn er nog noch. Sony gaf start dit klas welnu meer details overheen den nieuwe vr-helm. Den headset toont eentje hogere resolutie dan den eerste hoofdbescherming: 4000 honingbij 2040 pixels (of 2000 honingbij 2040 vanaf oog). Ie hdr-beeldscherm is nipt mits op den PSVR eentje oled, maar ie gezichtsveld is met 110 graden 10 graden meer dan den voorganger. 

Voorts heeft PlayStation VR2 inside-out-tracking, zodat eentje losse camera noch nodig is. Dankzij viertal camera’s te ie toestel zelf paardenhoeven er geen gekleurde leds op ie toestel te zitten zodat bijgehouden vermag wordt waar den speler is. Dit camera’s volgen zowel den controllers. Zowel wordt te den hoofdbescherming met camera’s den ogen van toneelspelers gevolgd, waardoor toneelspelers hun ogen kunnen usances wegens den camera te regeren.

Totdat slot hebben zowel den hoofdbescherming mits den voordien onthulde controllers trilmotors waarmee vibraties wordt gegeven. Den controllers heten officieel den PlayStation VR2 Sense plus hebben zoals voordien bekendgemaakt adaptieve triggers, vingerdetectie plus haptische terugkoppeling. Den PlayStation VR2 zelf is nog noch getoond. Zowel is noch vertrouwd wanneer den hoofdbescherming verschijnt, alreeds gaat hij volgens geruchten straks te serieproductie. 


 • activision blizzard xbox

  Microsofts ActiBlizzard-aankoop is eentje aardverschuiving van epische proporties 18 januari 2022 17:01


 • Vooraanzicht van het Israëlische Nvidia-kantoor, waar hoofdzakelijk verschillende R&D-divisies gelokaliseerd zijn.

  Israëlisch R&D-kantoor van Nvidia breidt uit voordat cpu-ontwikkeling 18 januari 2022 15:01


 • Activision Blizzard

  Bobby Kotick blijft Activision Blizzard-CEO na Microsoft-overname 18 januari 2022 15:01


 • Death's Door

  Death’s Om komt zoals Xbox Spel Pass 18 januari 2022 15:01


 • Game Boy Advance

  Fan krijgt Tomb Raider aan den praat op Spel Boy Advance 18 januari 2022 15:01Put

Plaats een reactie

ajax-loader