Phil Spencer: 'Game Pass-achtige service op PlayStation onvermijdelijk'


Spencer worden vanwege IGN gevraagd watten hij van den recente geruchten vindt overheen eentje Spel Pass-achtige engageren voordat PlayStation-consoles. Volgens geruchten werkt Sony aan eentje engageren met den codenaam Spartacus, waarmee PlayStation Plus plus PlayStation Now wordt gecombineerd plus veel oudere PlayStation-games wordt aangeboden. Vooralsnog heeft Sony ie is van engageren echter noch bevestigd.

“Ik wil noch timmeren nep wij ie allen helemaal vatten (honingbij Xbox),” zo begint Spencer, “maar ik denken dat ie uitgerekend is wegens jouw klanten te toestaan selecteren welke games zij spelen, waar zij diegene willen spelen, plus zij den voorliefde te geven waar zij hun bibliotheek construeren, plus transparant te zijn overheen jouw plannen wegens games zoals pc te brengen plus cross-gen-mogelijkheden aan te bieden.”

Hij vervolgt: “Dus wanneer ik spullen horen overheen rivaliteit voordat Spel Pass of games zoals pc brengen, klinkt dat uiteraard ter mijn oren, want ik zie dat indien den juiste werkwijze. Ik zie ie noch vanaf se indien validatie van den werkwijze (honingbij Xbox), maar wanneer ik ie er met onze teams overheen heb, noem ik ie onvermijdelijk.”

Spencer heeft er geen problemen mee indien Sony met eentje mededinger op Spel Pass komt, omdat dat er volgens hem voordat zorgt dat Microsoft moeten blijven innoveren. Vooralsnog heeft Sony echter nog niets uit den lappen gedaan.


 • activision blizzard xbox

  Microsofts ActiBlizzard-aankoop is eentje aardverschuiving van epische proporties 18 januari 2022 17:01


 • Vooraanzicht van het Israëlische Nvidia-kantoor, waar hoofdzakelijk verschillende R&D-divisies gelokaliseerd zijn.

  Israëlisch R&D-kantoor van Nvidia breidt uit voordat cpu-ontwikkeling 18 januari 2022 15:01


 • Activision Blizzard

  Bobby Kotick blijft Activision Blizzard-CEO na Microsoft-overname 18 januari 2022 15:01


 • Death's Door

  Death’s Om komt zoals Xbox Spel Pass 18 januari 2022 15:01


 • Game Boy Advance

  Fan krijgt Tomb Raider aan den praat op Spel Boy Advance 18 januari 2022 15:01Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader