Uitgebreide video The Settlers doet het spel uit de doeken


Den video gaat dieper ter op ie spel plus den gameplay, den facties plus geven zowel enkele details overheen den strijd. Zowel wordt er gepraat overheen den grafische stijl diegene wordt tweedehands voordat ie spel.

Ter 2018 worden nu aangekondigd dat The Settlers ter ontwikkeling wasgoed. Ie wasgoed waarna den bedoeling dat ie spel ter den najaar van 2019 uit zullen komen, maar den spel worden uitgesteld zoals 2020. Ter den zomer van dat klas worden gemeld dat dit wederom noch verwezenlijkbaar zullen zijn plus dat Ubisoft er alles aan zullen uitvoeren wegens ene “exceptionele speelervaring” te creëren. Er worden waarna geen nieuwe releaseperiode aangekondigd, maar tijdelijk is beroemd dat den spel op 17 maart op pc verschijnt. Van ochtend totdat plus met 24 januari wordt er ene gesloten bèta gehouden.

Ter The Settlers meren toneelspelers aan op verrassend land, waar zij hun inherent samenleving willen opbouwen. Er willen allerlei soorten panden plaatsen wordt plus den bewoners willen wentelen toegewezen krijgen. Den spel inhouden zowel ene co-op modus.

Gamer.nl plaatste recentelijk ene preview van The Settlers online, waarin nog enkele twijfels overheen ie eindresultaat wordt uitgesproken. Den preview is hier te oplezen.


 • Promotionele afbeelding van ASUS' Radeon RX 6500 XT OC-videokaart.

  AMD verwijdert stilletjes ‘4GB VRAM is noch voldoende’-claim 19 januari 2022 15:01


 • Terraria

  Switch-versie Terraria totdat 1 sprokkelmaand kosteloos speelbaar via Nintendo Switch Online 19 januari 2022 15:01


 • CEO Take-Two: ‘GTA Trilogy heeft ie massaal gedaan’ 19 januari 2022 15:01


 • activision blizzard xbox

  Activision Blizzard-medewerkers halen 373.000 dollar op voordat stakingen 19 januari 2022 15:01


 • Horizon Forbidden West

  ‘Klaargemaakt jou voordat wegens verrast te wordt ter Horizon Forbidden Westelijk’ 19 januari 2022 15:01Wel

Plaats een reactie

ajax-loader