Amazon richt zich voorlopig op het oplossen van bugs in New World


Dat blijkt uit eentje nieuwe video van den spel waarin eentje update wordt gegeven overheen den ontwikkeling van ie spel. Ie oplossen van bugs heeft op dit uur voorrang. “Sprokkelmaand is eentje maand voordat ie oplossen van bugs”, aldus senior producer Katy Kaszynski. “Er komt dan zowel geen nieuwe content uit.”

New World wordt op momenten geplaagd onderbrak bugs, bijvoorbeeld diegene er voordat zorgen dat goud plus items gedupliceerd kunnen wordt, waardoor Amazon vergankelijk den complete economiestudie van ie spel moest stilleggen. Hoewel den meeste bugs snel weer opgelost zijn, terugkaatsen toneelspelers bijvoorbeeld op missies vol met bugs plus missende ingrediënten. Zowel moeten ie wisselen tussen wapens huis gaan werken.

Wegens er voordat te zorgen dat den spel stabieler wordt, willen nieuwe versies van den spel zowel meer tijdstip krijgen op den publieke testserver – tweeëneenhalve week te positie van één week.

Overheen watten voordat content plus updates toneelspelers op den lange termijn kunnen vooruitzien worden noch teveel onthuld. Welnu worden wederom gemeld dat er eentje verrassend wapen te den vorm van eentje Blunderbuss te den maak is. Zowel denkt Amazon na overheen PvP-gevechten op kleinere schelp, bijvoorbeeld te kampplaats’s.


 • Cloudservice voordat Genshin Impact verschijnt mogelijk weldra 20 januari 2022 09:01


 • Warzone

  Seizoen 2 van Call of Duty: Vanguard plus Warzone Pacific uitgesteld 20 januari 2022 08:01


 • Battlefield 2042

  Eerste Battlefield 2042-update van ie schooljaar verschijnt vandaag 20 januari 2022 08:01


 • Dying Light 2 art

  Switch-versie Dying Light 2 uitgesteld 20 januari 2022 08:01


 • Promotionele afbeelding van ASUS' Radeon RX 6500 XT OC-videokaart.

  AMD verwijdert stilletjes ‘4GB VRAM is noch voldoende’-claim 19 januari 2022 15:01Put

Plaats een reactie

ajax-loader