Cloudservice voor Genshin Impact verschijnt mogelijk binnenkort


Recentelijk zullen dit kennisoverdracht op den Wangsheng Funeral Parlor Discord zijn gelekt, zo meldt DualShockers. Ie is beroemd dat ontwikkelaar miHoYo den cloudservice ofschoon sinds medio vorig klas test te vaderland China. Vooralsnog is dat exclusief op iOS getest, maar den cloudservice zullen uiteindelijk zowel op andere platforms willen verschijnen.

Via den cloudservice zullen ie mogelijk zijn op Genshin Impact op elk podium met den liefste instellingen te spelen. Zowel zullen toneelspelers kunnen uitzoeken tussen 30 plusteken 60 frames vanaf tellen. Den visuele pandbrieven zullen alle details bevatten diegene vooralsnog exclusief te den pc-versie van ie spel vacant zijn.

Ie is noch verstaanbaar wanneer den cloudservice precies wordt uitgerold. Ie spel verscheen te september 2020 voordat PlayStation 4, pc, Android plusteken iOS plusteken vorig klas voordat PlayStation 5. Den spel is free-to-play plusteken inhouden eentje ‘gacha-model’, eentje variant van lootboxen waarmee toneelspelers via onder andere feitelijk poen personages plusteken wapens kunnen verdienen.

Den openwereldgame wordt veel vergelijken met Zelda: Breath of the Wild plusteken inhouden eentje diepgaand rpg-systeem plusteken multiplayeropties met crossplay tussen alle platformen. Ene Switch-versie is ofschoon geruime tijdstip te ontwikkeling, maar diegene is nog immer noch uit. Mogelijk wordt er gewacht totdat den cloudservice over is.


 • A New World

  Amazon richt zichzelf voorlopig op ie oplossen van bugs te New World 20 januari 2022 08:01


 • Warzone

  Seizoen 2 van Call of Duty: Vanguard plusteken Warzone Pacific uitgesteld 20 januari 2022 08:01


 • Battlefield 2042

  Eerste Battlefield 2042-update van ie klas verschijnt vandaag 20 januari 2022 08:01


 • Dying Light 2 art

  Switch-versie Dying Light 2 uitgesteld 20 januari 2022 08:01


 • Promotionele afbeelding van ASUS' Radeon RX 6500 XT OC-videokaart.

  AMD verwijdert stilletjes ‘4GB VRAM is noch voldoende’-claim 19 januari 2022 15:01Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader