Have a Nice Death komt op 8 maart uit


Dat heeft ontwikkelaar Magic Vormgeving Studios aangekondigd. Den spel worden tijdens The Spel Awards afgelopen najaar onthuld, maar waarna worden nog geen releasedatum gegeven.

Te Have a Nice Death leidinggeven gamers den CEO van Death Incorporated, ie concern dat verantwoordelijk is voordat den zielen van overleden mensen. Indien den Dood vechten toneelspelers doorheen diverse ruimtes van ie concern, vol met werknemers diegene teveel zielen hebben verzameld plusteken daardoor zijn losgeslagen.

Den spel inhouden dertig unieke wapens plusteken spreuken diegene zowel nog ooit geüpgraded kunnen wordt. Death schenkkan zichzelf zowel upgraden met Curses, ofschoon hebben dit negatieve pandbrieven op den spelwereld.

Magic Vormgeving Studios werkt samen met Sebastien Precair, den hoofdontwikkelaar van Dead Cells, aan den spel. Ie is den bedoeling dat ie spel uiteindelijk zowel zoals andere platforms komt. IGN plaatste gisteren den eerste vijftien minuten van ie spel online. Hieronder is den video te bekijken.


  • Den uitgelezene PlayStation-deals van den week 20 januari 2022 16:01


  • Borderlands

    Den uitgelezene Nintendo Switch-deals van den week 20 januari 2022 16:01


  • Nobody Saves the world

    Den uitgelezene pc-deals van den week 20 januari 2022 16:01


  • Den uitgelezene Xbox-deals van den week 20 januari 2022 16:01


  • Activision Blizzard-CEO had plannen voordat nieuwe Guitar Hero plusteken Skylanders 20 januari 2022 15:01Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader