Huidige Activision Blizzard-content wordt niet van andere platforms gehaald


Dat blijkt uit eentje FAQ van Activition Blizzard diegene zoals den US Securities and Exchange Commission is gestuurd. Erin wordt uitgelegd hoe den acquisitie van ie concern ingevolge Microsoft content op platforms van Sony, Google plus Apple beïnvloedt.

“Wij zullen alle bestaande afspraken na den overname te ere liefhebben. Nipt zoals gedurende Microsofts acquisitie van Minecraft zijn wij noch van project wegens content dat op dit uur bestaat van andere platforms te halen.” Verwachten wordt dat den acquisitie ergens te 2023 wordt gecompleteerd.

Den wijze waarop ie voorgaande is verwoord, biedt echter geen duidelijkheid overheen toekomstige games plus content. Zo wordt vermeld dat ie wegens huidige afspraken plus games gaat plus wordt noch medegedeeld hoe ie zit met spellen diegene nog aangekondigd willen wordt.

Ie is zowel noch verhelderend welke afspraken er op dit uur bestaat. Ie is bijvoorbeeld mogelijk dat Sony plus Activision eentje overeenkomst hebben diegene meerdere jaren beslaat overheen ie uitbrengen van Call of Duty-games voordat PlayStation-consoles. Te ie verlengde daarvan meldt eentje woordvoerder van Sony aan The Wall Street Journal dat ie concern verwachten dat Call of Duty-games op PlayStation-consoles blijven verschijnen. “Wij vooruitzien dat Microsoft contractuele afspraken te ere houdt plus er voordat blijft zorgen dat Activision-games multiplatform blijven.”

Wellicht gaat ie wegens eentje soortgelijke vereffening mits diegene Microsoft plus Bethesda hebben vervaardigd na diens overname. Zo wasgoed voordat den overname alhoewel afgesproken dat den Bethesda-games Deathloop plus Ghostwire Tokyo eentje schooljaar uitsluitend op PlayStation 5 zullen verschijnen. Diegene afspraken zijn dan zowel te ere gehouden. Nieuwe games, zoals ie staart dit schooljaar te verschijnen Starfield, komen echter welnu louter zoals Xbox plus pc.

Analistenbureau DFC Intelligence vermoedt dat Call of Duty misschien weliswaar op andere systemen uit blijft komen. Eigenaar David Cole vertelt aan Games Industry: “Ik denken op dit uur noch dat Call of Duty uitsluitend zoals Microsoft gaat. (Den acquisitie van Actvision Blizzard) zullen zowel moeilijk te verantwoorden zijn aan regelgevers mits zij den mededingers uitsluiten.”

Te hoeverre toekomstige Activision Blizzard-games zoals andere platforms zonder Xbox plus pc kunnen komen, is uiteindelijk stap zeker wanneer Microsoft of Activision Blizzard ginds publiekelijk uitspraken overheen exporteren.


 • Hogwarts Legacy

  Warner Bros. bevestigt dat Hogwarts Legacy dit schooljaar verschijnt 20 januari 2022 11:01


 • The King of Fighters 15

  The King of Fighters 15-personage Elisabeth Blanctorche getoond 20 januari 2022 11:01


 • XCOM: Chimera Squad

  Voormalige Xcom-makers uitlijnen nieuwe studio Bit Reactor op 20 januari 2022 11:01


 • Have a Nice Death

  Have a Nice Death komt op 8 maart uit 20 januari 2022 11:01


 • Cloudservice voordat Genshin Impact verschijnt mogelijk straks 20 januari 2022 09:01Wel

Plaats een reactie

ajax-loader