Microsoft: 'We willen Call of Duty op PlayStation houden'


Dat laat hij weten op Twitter. “Ik heb goede gesprekken met den chefs van Sony gehad dit week. Ik heb bevestigd dat wij den intentie hebben wegens alle bestaande afspraken na te komen wanneer wij Activision Blizzard hebben gekocht, mee onze wil wegens Call of Duty op PlayStation te liefhebben. Sony is eentje bepalend onderdeel van onze industrie plusteken wij hechten waarde aan onze relatie.”

Ie is voordat ie voorafgaand sinds vroeger dit week vertrouwd worden geproduceerd dat Microsoft van project is Activision Blizzard te kopen, dat Microsoft eentje uitspraak doet overheen den toekomst van Activision-franchises op andere consoles. Voordien gaf Activision Blizzard ofschoon welnu aan dat ie huidige afspraken wil nakomen plusteken meldde Sony dat ie verwachten dat Call of Duty op PlayStation uit vermag blijven komen.

Ie is echter noch verhelderend hoe den tweet van Spencer precies toegelaten moeten wordt. Hij meldt dat den wil er is wegens Call of Duty op PlayStation uit te blijven brengen, maar watten den voorwaarden daarvoor zijn is noch vertrouwd. Sommige ventilatoren speculeren dat Spencer ie letterlijk bedoelt, anderen claimen dat hij bedoelt dat Call of Duty te den toekomst exclusief zoals PlayStation-consoles vermag komen mits Xbox Spel Pass bijvoorbeeld op PlayStation verschijnt.


  • Den uitgelezene PlayStation-deals van den week 20 januari 2022 16:01


  • Borderlands

    Den uitgelezene Nintendo Switch-deals van den week 20 januari 2022 16:01


  • Nobody Saves the world

    Den uitgelezene pc-deals van den week 20 januari 2022 16:01


  • Den uitgelezene Xbox-deals van den week 20 januari 2022 16:01


  • Activision Blizzard-CEO had plannen voordat nieuwe Guitar Hero plusteken Skylanders 20 januari 2022 15:01Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader