Activision stapt mogelijk af van jaarlijkse verschijning Call of Duty


“Hooggeplaatste werknemers tijdens Activision hebben ie gehad overheen afstappen van den jaarlijkse release, volgens twee betrokkenen tijdens den discussies”, meldt Bloomberg. “Hoewel nog niets voorgoed is, denken velen dat ie minder frequent uitbrengen van Call of Duty-games tijdens toneelspelers te den smaakwaarneming zou vallen plusteken dat ie den franchise ten goede komt.”

Nou werken alle Activision-studio’s aan den Call of Duty-franchise. Waar ie te 2021 verschenen Call of Duty Vanguard zoals verluidt onvolgroeid presteert, zullen Activision vooruitzien dat ie volgende sector – vermoedelijk ‘Modern Warfare II’ – dat goedmaakt.

Zowel zegt Bloomberg dat ‘meer dan eentje twaalftal’ werknemers van Activision Blizzard zeggen ‘opgelucht’ te zijn na den overname vanwege Microsoft. Ermee wordt gerefereerd zoals den huidige werkcultuur tijdens Activision Blizzard, waarvoor ie handel alhoewel weids eentje klas onder vuur ligt. 

Zo zullen CEO Bobby Kotick op den hoogte zijn van grootschalig wangedrag plusteken seksuele vreesaanjaging tijdens verschillende studio’s, waarvoor ie handel is aangeklaagd vanwege den staat Californië. Volgens bronnen van Wall Street Journal wordt Kotick verwachten wegens op te stappen wanneer den overeenkomst rond is.


 • Rainbow Six Extraction Protean Smoke

  Watten spelen wij dit weekend? 22 plusteken 23 schrikkelmaand 21 januari 2022 17:01


 • star wars jedi fallen order

  ‘Onthulling voortzetting Strak Wars Jedi: Fallen Order te snelheid gezet’ 21 januari 2022 15:01


 • Dying Light 2

  Den grafische modi van Dying Light 2: Stay Human te beeld 21 januari 2022 15:01


 • Blizzard

  Blizzard: ‘onze voornaamst voorrang is ie vertrouwen terugwinnen’ 21 januari 2022 15:01


 • No More Heroes 3

  No More Heroes-maker heeft gesprekken met Marvel 21 januari 2022 10:01Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader