Windjammers 2, OlliOlli World en Activision-overname – Bonuslevel #80


Ie is tijdstip voordat ene verse Bonuslevel! Tijdelijk is den podcast alweer bejaard, want jij schenkkan nu luisteren zoals zending 80. Ter dit podcast doorspreken Cody, Jacco plus Lucas den bizarre overname van Activision Blizzard doorheen Microsoft, ene uitgebreide preview van OlliOlliWorld, den review van Windjammers 2, onze (plus jullie) gemiste games diegene op den shamelist staan plus nog veel meer! Voorts hebben wij weer uitgebreid mails besproken plus erkentelijkheid wij jullie weer voordat den kerks reageren diegene via Discord te zijn gekomen. Kerks dag nog!

Hier vind jij den mp3

Kom onder onze Discord! Via dit listig schenkkan jij met onzerzijds plus andere luisteraars kletsen overheen games plus den nodige onzin. Gewoon uitrichten, is wieg! Dan schenkkan jij zowel den Discord-vraag beantwoorden.

Wil jij ene vraag inzenden? Dat schenkkan! Stuurwiel ene mailtje zoals bonuslevelcast@gmail.com, bonuslevelkast@gmail.com (met ene K dus) EN/OF bonuslevelqast@gmail.com (met ene Q!) plus wellicht waarnemen jij jezelf terug te den volgende zending!

Den Bonuslevel Podcast is elke week te luisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts plus alle andere uitgestrekte platformen. Vasthouden Gamer.nl/bonuslevel plus onze Twitter- plus Instagram-kanalen te den gaten voordat den laatste afleveringen.


 • Op zoek zoals den twist te Mario Kart 9 plus Pokémon Legends: Arceus Preview – Bonuslevel #79 14 januari 2022 13:01


 • 2022 Gamefilms plus -series Preview plus GoldenEye zoals Switch? – Bonuslevel #78 07 januari 2022 11:01


 • bonuslevel

  Kerstspecial: Ie schooljaar van Nintendo plus onze GOTY’s – Bonuslevel 24 december 2021 12:12


 • bonuslevel

  Switch vs. Spel Pass plus den uitgestrekte eShop-rechtszaak – Bonuslevel #74 10 december 2021 15:12


 • bonuslevel

  Pokémon Brilliant Diamond plus Shining Pearl – Bonuslevel #71 17 november 2021 15:11





Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader