Zelda: Majora's Mask verschijnt in februari op Nintendo Switch Online


Dat heeft Nintendo aangekondigd middels eentje persbericht. Eentje precieze releasedatum is er nog noch. Den spel wordt onderdeel van den Nintendo 64-app diegene vroeger dit schooljaar is gelanceerd plusteken vacant is voordat Nintendo Switch Online-abonnees diegene zowel voldoen voordat ie uitbreidingspakket. Voordien dit week verscheen Banjo-Kazooie voordat den engageren.

The Legend of Zelda: Majora’s Mask is eentje rechtstreeks voortzetting op ie gezegend Zelda: Ocarina of Time plusteken verscheen ter 2000 op Nintendo 64 plusteken ter 2015 op Nintendo 3DS. Te ie spel arriveert Listig ter eentje andere dimensie, waar eentje maan binnenshuis trio dagen op bodem dreigt te vallen. Listig moeten den trio dagen telkens weer beleven plusteken terwijl kerkers doorlopen wegens uiteindelijk den maan tegen te kunnen vasthouden.


 • No More Heroes 3

  No More Heroes-maker heeft gesprekken met Marvel 21 januari 2022 10:01


 • Ghostwire: Tokyo

  Ghostwire: Tokyo verschijnt mogelijk op 24 maart 21 januari 2022 10:01


 • Daemon X Machina

  Daemon X Machina is volgende week kosteloos op Epic Games Store 21 januari 2022 10:01


 • Life is Strange: Remastered Collection

  Switch-versie Life is Strange: Remastered Collection uitgesteld 21 januari 2022 10:01


 • Battlefield 2042

  Tijdelijke ‘zombiemodus’ aan Battlefield 2042 toegevoegd 21 januari 2022 10:01Put

Plaats een reactie

ajax-loader