Fysieke versie GTA: The Trilogy verschijnt in februari op Switch


Den fysieke versie is alhoewel voordat andere platforms vacant, maar vanaf 11 schrikkelmaand dus zowel voordat Nintendo Switch. 

Vorig najaar kwam den collectie alhoewel digitaal uit op diverse consoles plusteken pc. Den release worden gehekeld wegens den media plusteken wegens toneelspelers wegens diens slechte prestaties. Op pc wasgoed den spel rond lancering zelfs ene tijdlang noch speelbaar. Rockstar heeft zichzelf zelfs verontschuldigd voordat den staat van den collectie.

Gamer.nl gaf ene 4 aan Grand Theft Wagen: The Trilogy -The Definitive Edition: “Twee decennia lang stonden den drietal GTA-games uit ie PlayStation 2-tijdperk symbool voordat den opkomst van ie openwereldgenre. Hun grensverleggende vrijheid plusteken tijdloze rietje gaven onzerzijds herinneringen voordat ie leven. Nu staan dit historische games ter één opstopper symbool voordat watten ene remaster absoluut noch moeten uitvoeren.”


 • PlayStation 4

  Sony: ‘PS4-productie heeft niets met PS5-tekorten te maken’ 22 januari 2022 12:01


 • Serious Sam: Siberian Mayhem

  Den eerste tien minuten van Serious Sam: Siberian Mayhem 22 januari 2022 11:01


 • Battlefield 2042

  Zombiemodus alweer uit Battlefield 2042 gehaald wegens XP-farming 22 januari 2022 11:01


 • Destiny 2

  The Witch Queen-raid voordat Destiny 2 verschijnt op 5 maart 22 januari 2022 11:01


 • Uncharted

  Den lanceringstrailer van Uncharted: Legacy of Thieves Collection 22 januari 2022 11:01Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader