Nintendo kan in 2022 prima zonder het vervolg op Zelda: Breath of the Wild


‘Breath of the Wild 2’, zoals den spel wegens lichaamsgebrek aan eentje officiële naam ter den volksmond wordt medegedeeld, is tijdelijk hoewel vele jaren ter ontwikkeling – zo’n viertal klas, ervan uitgaande dat den ontwikkeling kort na verschijningsvorm van ie tweede uitbreidingspakket voordat ie origineel van start ging. Hoewel gerenommeerd Zelda-regisseur Eiji Aonuma afgelopen zomer voorzichtig mededeelde dat den spel ‘gepland’ staat voordat 2022, lijkt dat mikpunt met den pandemie ter ie gedachten nogal twijfelachtig. Gelukkig schenkkan Nintendo met den huidige Switch-line-up prima nog eentje klas zonder den spel.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2

Drukke programma

Waar uitgestrekte uitgevers regelmatig wordt beticht van ie te vroegtijdig ontmaskeren van games zodat ventilatoren er vervolgens jaren op willen wachten, bevindt Nintendo zichzelf normaliter aan den andere kantkloswerk van ie spectrum. Den meeste uitgestrekte titels wordt eentje veel maanden totdat eentje klas voordat verschijningsvorm aangekondigd, enkele remasters zelfs nog po ter release. Dat laat ter sart van eentje verrassend klas toereikend ruimte overheen wegens te speculeren overheen watten den uitgeverij ter z’n mars heeft.

Te 2022 is den programma van Nintendo echter hoewel grotendeels invullen, ongetwijfeld eentje gevolg van den coronapandemie. Games diegene wellicht ter den afgelopen jaren hadden moesten uitkomen, zijn volgens den uitgeverij haastigheid klaar voordat verschijningsvorm. Nu staan er zelf zoveel (console-)exclusieve titels op den programma, dat er weinig ruimte lijkt te zijn voordat nog meer uitgestrekte namen. Zo verschijnt zeer straks Pokémon Legends: Arceus, komt Kirby plusteken den Vergeten Wereld op 28 maart uit plusteken willen Splatoon 3, Bayonetta 3, Mario + Rabbids: Sparks of Hope, Triangle Strategy plusteken Advance Wars: Re-Boot Camp nog dit klas verschijnen.

Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp

Switch-effect

Voorgaande is eentje plechtstatig rijtje games, vol met langverwachte vervolgen plusteken interessante nieuwe richtingen voordat gevestigde series. Toegegeven, waarschijnlijk weet geen van voorgaande titels ie welslagen van den volgende Zelda-game te evenaren. Met 24,23 miljoen verkochte exemplaren is Breath of the Wild noch enkel ie bestverkochte fragment uit den franchise, maar zowel eentje van den populairste Switch-games totdat op vandaag.

Daarentegen is er nog immermeer sprake van eentje toenemend ‘Switch-effect’, eentje term diegene analisten gewoontes voordat den overheen ie generaal hoge verkoopcijfers op Nintendo’s hybride toneel. Met zo’n 93 miljoen verkochte consoles verbrak menig Nintendo-reeks haar inherent verkooprecord, met heruitgaven van voordien verschenen porties. Zelfs spellen mits Kirby plusteken Bayonetta 3, diegene van oudsher noch taxeren ter ie uitgestrekte publiek, hebben daarom den potentie wegens miljoenen wenden overheen den toonbank te gaan.

Nu zijn er weids voldoende titels ter ontwikkeling wegens ‘Breath of the Wild 2’ alle ademruimte te geven diegene ie verdient

Daarbij is ie klas van den Switch nog noch compleet. Nintendo heeft traditioneel nog eentje veel titels achter den hand dat, horig van den voortgang van andere games, zowel nog dit klas schenkkan verschijnen. Zo zijn er hoewel tijden geruchten overheen remasters van Metroid Prime plusteken verscheidene Zelda-games plusteken zijn er zoals verluidt eentje nieuwe Donkey Kong plusteken Fire Emblem ter ontwikkeling. Recent worden er zelfs weer gespeculeerd overheen ‘Mario Kart 9’, maar ginder heeft ie onderneming dankzij den indrukwekkende verkoopcijfers van Mario Kart 8 Deluxe vermoedelijk geen haastigheid mee.

Zowel verschijnt ter december den nu hoewel beruchte Mario-film met Chris Pratt. Waargenomen Nintendo’s investeringen ter extramedia, is ie den vraag of ie voortzetting op Breath of the Wild dit najaar wegschieten dan welnu den juiste verkiezing is. Tactisch waargenomen zullen ie veel verstandiger zijn wegens zonet ter diegene tijdsperiode eentje nieuwe Mario-titel uit te brengen, zoals ie langverwachte voortzetting op Super Mario Odyssey of eentje remaster van eentje oudere waardigheidstitel. Wellicht zullen eentje kleinschaligere Mario-ervaring mits Bowser’s Fury zelfs volstaan – Mario-games verkopen weliswaar welnu.

Metroid Prime

Synoniem aan den Switch

Hoe Nintendo haar kalender ter 2022 zowel invult, nou zijn er weids voldoende titels ter ontwikkeling wegens ‘Breath of the Wild 2’ alle ademruimte te geven diegene ie verdient. Buitenshuis dat den waardigheidstitel eentje potentiële verkoophit betreft, staat den spel namelijk zowel synoniem aan den Switch mits eentje toneel: eentje gedurfde stap ter eentje nieuwe wending diegene ontzettend ja uitpakte. Ie liefst spelen wij den spel nog vandaag, maar mits Nintendo zichzelf genoodzaakt voelt wegens langer te wachten, dan staat er alsnog eentje ijzersterk Switch-jaar op onzerzijds te wachten.

Elke zaterdag verschijnt er eentje katern op Gamer.nl diegene (veelal) ingaat op actuele gebeurtenissen. Lees zowel:


 • activision blizzard xbox

  Microsofts ActiBlizzard-aankoop is eentje aardverschuiving van epische proporties 18 januari 2022 17:01


 • assassin's creed

  Vlieg op met jou seizoensfestivals ter singleplayergames 15 januari 2022 08:01


 • Halo Infinite

  Den buikje vol van openwereldgames 08 januari 2022 08:01


 • Xbox Series S

  Xbox Series S is den console van ie klas 18 december 2021 08:12


 • Remasters zijn noch den vraag 11 december 2021 08:12Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader