League of Legends-personage Vi nu beschikbaar in Fortnite


Ie personage is nu te koop via den Voorwerp Shop. Den gedichtenbundel inhouden daarnaast eentje verrassend laadscherm (dat hieronder te zien is), voorts eentje emote, back bling plusteken eentje Piltover Warhammer-pikhouweel.

Vi is den senior zuster van Jinx plusteken bestrijdt misdaad ter den stad Piltover. Ie is den senior zuster van Jinx, diegene voorheen alreeds vacant worden pretenderen ter Fortnite plusteken zowel weer is teruggekeerd ter den Voorwerp Shop.

Den twee personages zijn onderdeel van eentje samenwerkingsverband tussen Epic Games plusteken Riot Games. Indien onderdeel daarvan verscheen League of Legends voorheen zowel op den den Epic Games Store.

Fortnite

Fortnite


 • Ahamkala

  Makers Schuiflade-Mulana kondigen nieuwe spel Ahamkala aan 24 januari 2022 15:01


 • Elden Ring

  Ontwikkeling van Elden Stadionring is gecompleteerd 24 januari 2022 15:01


 • Kirby

  Mogelijke nieuwe Kirby-game ter den maak voordat Switch 24 januari 2022 15:01


 • Watch Dogs Legion

  Geen updates voordat Watch Dogs Legion meer ter den maak 24 januari 2022 14:01


 • Nieuwe Operators voordat Call of Duty: Warzone plusteken Vanguard gelekt 24 januari 2022 14:01Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader