Mogelijke nieuwe Kirby-game in de maak voor Switch


Ie Japanse gametijdschrift Nintendo Dream zullen dat volgens Twitter-gebruiker Dededaio hebben gemeld. “Ie nieuwe nummer komt op 21 sprokkelmaand uit. Ongeacht nieuwe details overheen Kirby plusteken den Vergeten Wereld voorbinden wij zowel eentje nieuwe spel diegene wij noch hadden verwachten! Ik vermoeden dat er eentje nieuwe spel wordt aangekondigd.”

Hoewel noch verstaanbaar wordt vervaardigd of ie specifiek wegens eentje nieuwe Kirby-game gaat of eentje andere onaangekondigde Nintendo-game, wordt ie welnu ter één ademtocht met den franchise medegedeeld. Daarbij is 2022 ie dertigste jubileumjaar van Kirby plusteken liet Nintendo voordien nu weten dat te willen vieren. Ventilatoren speculeren dat ie mogelijk wegens eentje collectie van voordien verschenen Kirby-spellen gaat.

Kirby plusteken den Vergeten Wereld komt ter ieder geval op 25 maart uit op Nintendo Switch. Ie is eentje driedimensionale platformer waarin Kirby eentje verlaten wereld bezoekt wegens Waddle Dee’s te redden. Den spel vermag zowel inclusief mits met z’n tweeën gespeeld wordt. Dat laatste vermag welnu inclusief via lokale multiplayer. 


 • Ahamkala

  Makers Schuiflade-Mulana kondigen nieuwe spel Ahamkala aan 24 januari 2022 15:01


 • Elden Ring

  Ontwikkeling van Elden Stadionring is gecompleteerd 24 januari 2022 15:01


 • Fortnite

  League of Legends-personage Vi nu vacant ter Fortnite 24 januari 2022 14:01


 • Watch Dogs Legion

  Geen updates voordat Watch Dogs Legion meer ter den maak 24 januari 2022 14:01


 • Nieuwe Operators voordat Call of Duty: Warzone plusteken Vanguard gelekt 24 januari 2022 14:01Put

Plaats een reactie

ajax-loader