Nieuwe mobiele game van Bassie & Adriaan uitgebrachtDen spel draagt den volledige waardigheidstitel Bassie & Adriaan: Ene Goudkleurig Vangst plusteken is vooral bedoeld voordat nageslacht tussen den drietal plusteken acht klas. Den spel inhouden eentje verfrissend vertelsel voordat ie weten twee met tussendoor verschillende minigames. 

 Aad van Toor, huis vertrouwd indien Adriaan, ziet veel volume ter klassieke spelletjes indien Memory: “Mits jij eentje spel maakt, probeer dan noch ie wiel weer uit te vinden. Ga loeren waarom dat spel vroeger zo’n ontiegelijk welslagen is geweest plusteken ga dan samen met nageslacht loeren hoe jij dat spel nog huis schenkkan maken.” 

Zelf houdt Aad welnu van eentje spel. “Ik speel graag Rome: Total War, even tussendoor Candy Crush of met vrienden gewoon lekker klaverjassen. Mits er eentje spel gespeeld wordt plusteken ik heb even tijdstip wegens mee te uitrichten, dan ben ik er.” Centraal staat vreugde nog steevast voordat Aad van Toor: “Ik vind lachen ie belangrijkste watten er is.” Ie weten motto “Watten er zowel gebeurt, steevast blijven lachen” is iets dat nog dagelijks wordt nageleefd onderbrak Van Toor plusteken zowel ter den spel zichtbaar is.

Ontwikkelaar Vincent van Geel keek vroeger zelf zowel den tv-serie plusteken werkte strak samen met Aad van Toor aan den spel. “Ik ben trots dat ie huwelijk aanvoelt indien eentje Bassie & Adriaan-avontuur. Ik draag graag m’n steentje tijdens plusteken opeenhoping dat Bassie & Adriaan zo eentje volgende mensenleven ter schenkkan gaan.” Van Geel zei honderden uren van den serie te hebben gekeken wegens geluidsfragmenten te verzamelen voordat den spel: “Ie wasgoed eentje mannetjesvarken van eentje klussen. Nu heb ik welnu honderden varianten van ‘allememachies’.” 

Bassie & Adriaan: Ene Goudkleurig Vangst is vanaf vandaag voordat 2,99 euro vacant via den Apple App Store plusteken den Google Play Store. Ie volledige vraaggesprek met Aad van Toor is straks dit week te horen ter den Bonuslevel Podcast.Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader