PlatinumGames-spel Sol Cresta komt in februari uit


Den spel had werkelijk staart vorig schooljaar uit willen komen, maar worden waarna uitgesteld zonder dat er ene nieuwe releasedatum worden gegeven. Tussentijds heeft den ontwikkelaar den nieuwe releasedatum bekendgemaakt via ene livestream. Den spel komt uit op PlayStation 4, Nintendo Switch plusteken pc plusteken gaat 39,99 euro kosten.

Sol Cresta moeten dezelfde klassieke gameplay taaiheid mits spirituele voorgangers Moon Cresta plusteken Terra Cresta. Ie spel worden te 2020 mits 1 aprilgrap aangekondigd ingevolge PlatinumGames, maar daarna bleek ie feitelijk te ontwikkeling te zijn. 

PlatinumGames is beroemd van games mits Bayonetta, Nier: Automata plusteken Astral Chain. Den studio werkt zowel aan Babylon’s Fall, dat te maart uit moeten komen, plusteken Bayonetta 3, dat ergens dit schooljaar gepland staan.


 • Ahamkala

  Makers Schuiflade-Mulana kondigen nieuwe spel Ahamkala aan 24 januari 2022 15:01


 • Elden Ring

  Ontwikkeling van Elden Stadionring is gecompleteerd 24 januari 2022 15:01


 • Kirby

  Mogelijke nieuwe Kirby-game te den maak voordat Switch 24 januari 2022 15:01


 • Fortnite

  League of Legends-personage Vi nu vacant te Fortnite 24 januari 2022 14:01


 • Watch Dogs Legion

  Geen updates voordat Watch Dogs Legion meer te den maak 24 januari 2022 14:01Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader