Rainbow Six Extraction staat zichzelf in de weg


Rainbow Six Extraction verknalt den proloog behoorlijk. Er is nul rangschikking van den spelwereld of ie vertelsel. Den spel gooit jouw na ene kort filmpje zomaar ter ene eerste missie, zonder werkelijke ontmoeting met den Operators of den vijanden. Er is opeens ene virusuitbraak plus jij bent penis van ene team dat zoals den uitbraak moeten wegens ‘research te tenuitvoerleggen’ (lees: den verschillende levels te spelen). Hier zijn trouwens opeens ruimtewezens. Welslagen hé! 

Diegene missie, ene vr-simulatie, dropt jouw daarenboven ter ene van den uiterst inspiratieloze omgevingen van ie spel. Natuurlijk, den tutorial is redelijk effectief. Maar jeetje, ie had welnu met iets meer versiering gemogen. Voordat ene spel diegene op Spel Pass staat, plus diegene voort veel mensen ‘gewoon maar even gedownload’ gaat wordt, gaat Extraction welnu héél nonchalant wegens met ie loodsen plus verleiden van nieuwe toneelspelers.

rainbow six extraction

Traditionele co-op-game

Ie ironische is dat den spel dit welnu minus of meer goedmaakt, inclusief moeten jouw dan welnu eventjes volharden. Den gunplay is nipt mits ter Rainbow Six Siege intact hevig juist plus den missiestructuur telt vrij veel liggen, waardoor jouw dezelfde levels ter principe best lang kunt blijven herspelen. Ie is enkelvoudig den vraag of mensen zover komen, want zoals verwoord doet Extraction er weinig aan wegens jouw vanaf ie eerste ogenblik van diegene potentie te overtuigen.

Den opzet is op papier simpel. Te Extraction gangpad jouw uiteenlopende levels, vaak panden, diegene overwoekerd zijn voort ene soort buitenaardse schimmel plus verschillende soorten ruimtewezens. Den levels zijn weids plus verticaal gelaagd plus zul jouw meermaals doorlopen op verschillende moeilijkheidsgraden, natuurlijk voordat betere beloningen zoals betere gear plus andere Operators.

Jou kunt den spel spelen met maximaal twee andere toneelspelers, ofschoon kun jouw zowel ter jouw eentje voort den levels heen. Dat laatste raden wij noch aan. Rainbow Six Extraction is manifest ene co-op-game diegene ie moeten hebben van tactisch samenspel. Ginds ligt zowel den sterkte plus ene vitaal fragment van den fun. Jou kunt doelwitten markeren plus dient samen punten te verweren, dan welnu aan te vallen. Te dat opzicht lijkt den spel ge plus toe op den Terrorist Hunt-modi uit oude Rainbow Six-games.

Rainbow Six Extraction is manifest ene co-op-game diegene ie moeten hebben van tactisch samenspel. 

Rainbow Six Extraction weten ene zeer vermakelijk twist. Zo bepaal jouw vanaf level – dat bestaat uit drietal doelen diegene oplopen ter moeilijkheidsgraad – zelf hoeveel doelen jouw wilt behalen. Indien jouw na twee doelen (plus den ermee verweven segmenten van ene level) nagenoeg geen levensbalk meer overheen hebt, kun jouw raadsbesluiten wegens ene helikopter ter te roepen plus te weggaan. Jou behoudt dan jouw ervaringspunten. Ga jouw voorts, dan kun jouw exponentieel meer ervaringspunten verdienen.

Diegene balans is wieg plus dat blijft-ie zowel. Den mogelijkheden wegens jouw leven (zolang) aan te vullen ter den levels zijn zeer beperkt, plus den rush van nipt ene missie behalen terwijl jouw nauwelijks nog leven overheen hebt, is hevig lekker. Daarenboven zijn den doelen, diegene triviaal zijn plus dus vanaf level rouleren, behoorlijk verschillend. Zo moeten jouw somwijlen ene wetenschapper redden, ene veel bommen planten of ene biopt nemen van ene vijand of den schimmel. Ie is best slim dat den spel gevarieerd aanvoelt.

rainbow six extraction

Keuzes

Extraction dwingt jouw zowel steeds andere Operators te schiften. Na ene missie zijn Operators veelal eventjes uitgeput. Sterker nog, mits jouw Technicus tijdens ene missie ‘ie loodje legt’ (lees: opgeslokt wordt voort den schimmel), dien jouw zometeen terug te gaan zoals ie level wegens diegene Technicus te redden. Stap dan kun jouw hem of haar weer gewoontes. Dit is ene effectieve methode wegens jouw bezig te liefhebben, ofschoon is ie somwijlen zowel balen. Be plus toe wil jouw namelijk gewoon met jouw favoriete Technicus spelen.

Rainbow Six Extraction inhouden welnu meer van zulke keuzes. Keuzes waarvan wij snappen waarom zij zijn geïmplementeerd, maar of den spel er zowel waarlijk leuker van wordt, is ene tweede.

Den levels zijn zeker na ene flink vuurgevecht bijvoorbeeld bezaaid met ene soort zwarte smurrie diegene jouw loopsnelheid drastisch verlaagt. Den drab dwingt jouw traag te zijn, maar somwijlen ben jouw vooral op den vloer aan ie vuren plus slaan wegens den smurrie weg te vuren. Dat is nipt zo ‘wieg’ mits ‘t klinkt. Overheen vertragen gesproken: zowel den voortgang ter ie spel gaat redelijk langzaam. Ie toestaan meerdere uren voordat jouw feitelijk ie instinct hebt dat jouw Technicus huis wordt. Op zichzelf noch hevig, maar overmits ie start ofschoon noch sterk is, werkt ene traag progressiesysteem dan bepaald noch mee.

Den buitenaardse tegenstanders zijn behoorlijk snugger. Dat is vermakelijk, want zij flanken graag plus komen somwijlen uit ie niets op jouw ge sprinten. Welnu zetwerk wij vraagtekens ter hun uitwendig. Dat tenuitvoerleggen wij noch snel, maar ie voelt nagenoeg nep Ubisoft zelf zowel noch meer wist hoe zij parasitaire ruimtewezens vorm moesten geven. Dat resulteert ter ene twee tegenstanders diegene ontploffen, ene twee aliens diegene kunnen sluipen plus voorts vooral Humanoids diegene uit ene sciencefictionepos zoals voorliefde toeschijnen te zijn weggelopen.

Ie vertelsel van den spel is daarenboven non-existent, terwijl den spel jouw weliswaar tussenfilmpjes laat zien diegene den levels aan jawel rijgen. Iemand kijkt dan moeilijk ter den camera, waarschijnlijk terwijl diegene ter ene helikopter zit, onderweg zoals ene andere uitbraak. Ie zullen welnu. Den spel inhouden trouwens ene uitgebreide index met lore, maar ie universum van Extraction is veel te oppervlakkig wegens ie oplezen van zoveel tekst te verantwoorden.

Rainbow Six Extraction Protean Smoke

Flow

Den negatieve ondertoon van dit recensie komt vooral omdat wij steeds ie instinct kregen dat Rainbow Six Extraction zichzelf ter den weg zit. Voorts hebben wij onzerzijds welnu solide met den unieke opzet vermaakt. Er zit meer potentie ter ie missiesysteem dan wij na ene twee uur spelen hadden verwachten. Plusteken zowel den gameplay is waarlijk vermakelijk, zowel op den lange termijn.

Indien jouw dit spel ter co-op speelt, dien jouw feitelijk samen te werken. Den omgevingen zijn lekker verwoestend plus ie behalen van missiedoelen is ter vlagen oprecht synoniem. Daarenboven zijn den potjes lekker kort, waardoor jouw er vlot meerdere achter jawel kunt spelen. Voorts leunt den aktie op alles watten Siege juist maakt, dus mits jouw wilt uitproberen met gadgets plus geweren, kun jouw met Extraction prima den diepte ter.

Weliswaar pakt noch ieder concept even juist uit. Dat is sneu, want mits jouw eenmalig ter den flow van Extraction zit, betreft ie hier ene vermakelijke plus totdat op zekere hoogte frisse co-op-shooter. Wij vragen onzerzijds inclusief ge hoeveel mensen dat mee gaan krijgen, want ene matig start plus ene slepend progressiesysteem promoten ongeacht ene generiek uitwendig noch bepaald mee wegens den gemiddelde speler daarvan te overtuigen.

Rainbow Six Extraction is nu uit op pc, Xbox Series X plus S, Xbox One, PlayStation 5 plus PlayStation 4. Den spel staat zowel op Xbox Spel Pass.

Laatste reviews op Gamer.nl:


 • Epilogue GB Operator

  Epilogue GB Technicus is meer dan ene Spel Boy-speler voordat jouw pc 18 januari 2022 10:01


 • maker of War draait prima op pc, maar welnu met frisse tegenzin 12 januari 2022 17:01


 • HP Omen Blast-headset is geen onverdeeld success 02 januari 2022 10:01


 • Scuf Instinct

  Den Scuf Instinct Xbox-controller is ene kerks controller voordat teveel strafbaar 26 december 2021 10:12


 • The Gunk

  The Gunk is geen troep, maar zowel noch feitelijk slim 24 december 2021 11:12Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader