Staking Raven Software afgelopen, vakbondsvorming in de planning


Staart vorig schooljaar begonnen werknemers van den Activision Blizzard-studio den werkstaking, nadat eentje derde van ie QA-team worden ontslagen. Dit terwijl den uitgeverij voordien had toegezegd den lonen kloppend te verhogen.

Den ABK Workers Alliance, eentje organisatie bestaande uit werknemers van Activision, Blizzard plus King, laat weten dat den stakingen staken terwijl “wij wachten totdat onze vakvereniging wordt gerenommeerd.”

Vorige week bleek ofschoon dat er 373.000 dollar wasgoed opgehaald via eentje crowdfundingcampagne wegens den stakingen te financieren. Overgebleven strafbaar wordt bewaard voordat toekomstige mogelijke stakingen.

Vorige week kondigde Microsoft aan dat ie den intentie heeft wegens Activision Blizzard overheen t enemen. Den ABK Workers Alliance noemde dat verrassend, maar ie zullen voorts geen zeggenschap hebben op diens mikpunt wegens verbeteringen te verwerkelijken op den werkvloer.


 • Ahamkala

  Makers Lade-Mulana kondigen nieuwe spel Ahamkala aan 24 januari 2022 15:01


 • Elden Ring

  Ontwikkeling van Elden Stadionring is gecompleteerd 24 januari 2022 15:01


 • Kirby

  Mogelijke nieuwe Kirby-game ter den maak voordat Switch 24 januari 2022 15:01


 • Fortnite

  League of Legends-personage Vi nu vacant ter Fortnite 24 januari 2022 14:01


 • Watch Dogs Legion

  Geen updates voordat Watch Dogs Legion meer ter den maak 24 januari 2022 14:01Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader