The Elder Scrolls 6 is mogelijk nog maar in pre-productie


Dat valt te terugvoeren uit ene tussentijds offline gehaald LinkedIn-profiel van ene nieuwe werknemer erbij Bethesda. Den werknemer te kwestie zullen op haar LinkedIn-profiel hebben pennen dat zij dit maand erbij ie handelsbedrijf aan den slag is getogen plusteken dat ie handelsbedrijf bezig is met den pre-productie van The Elder Scrolls 6. Tijdelijk is ie profiel offline gehaald.

Den kennisgeving is noch bevestigd of ontkend wegens Bethesda. Ventilatoren speculeren nu dat The Elder Scrolls 6 stap volledig te ontwikkeling gaat wanneer ie andere project van Bethesda Spel Studios, Starfield, straks dit schooljaar is uitgekomen. Hoe dan zowel is noch vertrouwd wanneer The Elder Scrolls 6 moeten verschijnen. Den spel worden tijdens E3 2018 aangekondigd middels ene teaser.


 • Ahamkala

  Makers Schuiflade-Mulana kondigen nieuwe spel Ahamkala aan 24 januari 2022 15:01


 • Elden Ring

  Ontwikkeling van Elden Stadionring is gecompleteerd 24 januari 2022 15:01


 • Kirby

  Mogelijke nieuwe Kirby-game te den maak voordat Switch 24 januari 2022 15:01


 • Fortnite

  League of Legends-personage Vi nu vacant te Fortnite 24 januari 2022 14:01


 • Watch Dogs Legion

  Geen updates voordat Watch Dogs Legion meer te den maak 24 januari 2022 14:01Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader